WhatsApp: Surprinde cu o SCHIMBARE Neobisnuita pentru Oameni

WhatsApp Surprinde SCHIMBARE Neobisnuita Oameni ray-ban stories

WhatsApp surprinde cu o schimbare la care putini s-ar fi asteptat, iar asta pentru ca desi ea este facuta in secret, important nu este acest lucru, ci faptul ca in aplicatia pentru iPhone si Android este implementat ceva neobisnuit. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa implementeze in cadrul aplicatiei de mesagerie posibilitatea de a o interconecta cu ochelarii inteligenti Ray-Ban Stories, ceva ce putina lume se astepta sa vada pentru o asemenea aplicatie de mesagerie.

WhatsApp ne permite sa facem legatura dintre Ray-Ban Stories si ea pentru publicarea de statusuri prin intermediul interfetei care ne ofera posibilitatea de a interconecta diverse dispozitive la contul nostru. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta solutie implementata de catre WhatsApp pentru Ray-Ban Stories, iar aceasta este prima pereche de ochelari inteligenti pe care-i putem conecta la aplicatie, si de pe care vom putea publica statusuri.

WhatsApp: Surprinde cu o SCHIMBARE Neobisnuita pentru Oameni

WhatsApp Surprinde SCHIMBARE Neobisnuita Oameni ochelari inteligenti status

WhatsApp face aceasta implementare pentru ca Ray-Ban Stories au fost facuti de catre compania Facebook, astfel ca integrarea suportului vine ca o masura perfect normala pentru compania americana. Practic, oamenii care au o pereche de ochelari Ray-Ban Stories ar trebui sa poata apasa pe un buton si sa inregistreze o poza, sau un clip video, care mai apoi sa fie publicate ca un status in cadrul WhatsApp, dar deocamdata procesul complet nu e clar, desi va fi explicat de catre compania americana.

WhatsApp initiaza aici un trend care in final ar trebui sa ne aduca posibilitatea de a interconecta la aplicatie inclusiv alte modele de ochelari inteligenti, ceva ce ar putea aduce si noi oportunitati de publicare de continut. Ideea pe care WhatsApp o integreaza aici este foarte interesanta, si intr-o anumita masura reprezinta viitorul publicarii de continut in cadrul aplicatiilor de socializare, pentru ca ochelarii inteligenti vor avea fix acest proces ca un element central al functionalitatii lor.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta implementare neobisnuita, dar nu se stie deocamdata cand va fi lansata in mod oficial schimbarea, asa ca trebuie sa asteptam pentru a vedea cand va fi totul disponibil.