BANCA Transilvania: Informarea de URGENTA Adusa in ATENTIA Tuturor Clientilor

BANCA Transilvania Informarea URGENTA Adusa ATENTIA Tuturor Clientilor

BANCA Transilvania le transmite tuturor clientilor din Romania o noua avertizare urgenta pe care toti ar trebui sa o aiba in vedere in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in discutie o problema foarte serioasa care nu ar trebui sa fie ignorata. Vorbim despre informatii pe care BANCA Transilvania le ofera romanilor cu privire la modul in care ar trebui sa retragem bani de la bancomate in deplina siguranta, indiferent de unde o facem.

BANCA Transilvania spune ca in momentul de fata are nu mai putin de 1.800 de bancomate in intreaga tara, un numar impresionant pentru orice fel de banca, iar 550 dintre ele sunt multifunctionale, adica ne permit sa facem mai multe direct de la ele. Cand vine vorba despre retragerea de bani de la acceste bancomate, cei de la BANCA Transilvania ne recomanda sa ne asiguram in primul rand ca tastatura si fanta in care introducem cardul sunt fixe.

BANCA Transilvania: Informarea de URGENTA Adusa in ATENTIA Tuturor Clientilor

BANCA Transilvania ne spune deasemenea sa nu lasam cardul si PIN-urile la vedere, sa nu lasam oamenii din jur sa vada PIN-ul cand il tastam, sau suma retrasa, dar sa nu acceptam ajutorul altor persoane atunci cand vrem sa retragem bani de la bancomate. In cazul in care ajungem la un bancomat si exista o suma de bani ramasa acolo, cei de la BANCA Transilvania ne cer sa anuntam imediat angajatii sucursalei pentru ca acea suma de bani sa fie preluata si returnata cui trebuie.

BANCA Transilvania spune ca peste 80% dintre bancomate sale sunt contactless, astfel ca banii pot fi retrasi fara a introduce cardul, ci doar cu un cod care poate fi generat prin intermediul aplicatiei BT Pay creata de catre banca. Pentru a creste siguranta bancomatelor, cei de la BANCA Transilvania spune ca unele sunt in spatii inchise, ca introducerea gresita a PIN-ului cardului de 3 ori il blocheaza, dar exista si alte masuri importante implementate deasemenea.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate informatiile relevante cu privire la ceea ce inseamna siguranta atunci cand retragem bani de la bancomate, asa ca puteti sa va orientati acolo dupa informatii relevante cu privire la tot chiar acum.