WhatsApp: Schimbarea INCREDIBIL de Buna Confirmata OFICIAL pe iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea INCREDIBIL Buna Confirmata OFICIAL iPhone, Android 512 oameni grupuri

WhatsApp a pregatit in secret una dintre cele mai importante schimbari pe care utilizatorii din intreaga lume le vor aprecia cu siguranta in telefoanele iPhone si Android, ea venind dupa o foarte lunga perioada de asteptare. Vorbim despre ceva care nu prea mai parea a fi posibil pentru implementare, dar ceva care intr-un final ajunge sa fie oferit pe iPhone si Android, mai exact WhatsApp permite adaugarea a 512 persoane in grupuri.

WhatsApp face aceasta schimbare cu o dublare, practic, a numarului de persoane care pot fi adaugate intr-un grup de conversatii, ceea ce ar putea face lucrurile mult mai complicate pentru conversatiile pe care le avem in grupuri. Adaugarea a 512 persoane intr-un grup de conversatii va face deasemenea si mult mai usoara distributia de informatii false in cadrul acestor grupuri, iar WhatsApp inca nu a implementat masuri pentru asta.

WhatsApp: Schimbarea INCREDIBIL de Buna Confirmata OFICIAL pe iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea INCREDIBIL Buna Confirmata OFICIAL iPhone, Android 512 oameni grupuri conversatii

WhatsApp a anuntat in mod oficial aceasta schimbare chiar in cursul zilei de ieri, prin intermediul unui anunt publicat pe website-ul sau, deci schimbarea va fi lansata in mod sigur pentru noi toti, chiar daca va mai dura putin pana cand o vom avea. Avand in vedere ca modificarea este una importanta, e cel mai probabil ca WhatsApp sa lanseze o actualizare pentru aplicatia dedicata iPhone si Android pentru a putea beneficia de tot.

WhatsApp a anuntat in cursul zilei de ieri inclusiv alte schimbari importante pentru iPhone si Android, principala dintre ele fiind includerea reactiilor pentru mesaje, inclusiv cand vine vorba despre cele publicate in cadrul grupurilor. Optiunea de a trimie fisiere care au dimensiunea maxima de 2 GB este deasemenea o masura foarte importanta pe care WhatsApp a decis sa o implementeze, asa ca ramane de vazut cand le vom avea pe toate.

WhatsApp nu lucreaza doar la aceste schimbari oficiale pe care ni le-a anuntat, ci si la o serie de schimbari importante pe care inca nu le-a dezvaluit pentru noi, iar si acele vor veni in viitorul nu foarte indeparatat pentru miliarde de oameni cu iPhone si Android.