BANCA Transilvania: Avertizarea URGENTA Transamia Clientilor din Toata Romania

BANCA Transilvania Avertizarea URGENTA Transamia Clientilor Toata Romania

BANCA Transilvania ii avertizeaza pe romanii din intreaga tara in legatura cu o serie de probleme extrem de serioase despre care toti clientii trebuie sa stie acum pentru ca ele se pot dovedi a fi extrem de serioase pentru toata lumea. Stiti deja ca BANCA Transilvania ne atentioneaza de ceva vreme in legatura cu fraudele, atat online, cat si offline, iar acum vorbim despre cateva dintre cele mai periculoase care le pun probleme foarte mari romanilor.

BANCA Transilvania vorbeste intr-o prima masura despre phishing una dintre cele mai raspandite si mai periculoase forme de fraude online, ea fiind bazata in principal pe email-uri, SMS-uri, sau mesaje de pe retelele de socializare. Aceste mesaje le spun oamenilor ca trebuie sa acceseze un website, care pare sa fie al bancii, dar e de fapt o clona, si ca trebuie sa-si introduca datele acolo pentru a nu avea conturile suspendate, de exemplu, iar BANCA Transilvaniane cere sa nu facem asta.

BANCA Transilvania: Avertizarea URGENTA Transamia Clientilor din Toata Romania

BANCA Transilvania ne avertizeaza inclusiv cu privire la fraudele care au in centru OLX, iar asta pentru ca prin aceasta platforma au fost pacalite multe persoane sa-si cedeze datele cardurilor bancare cu promisiunea de a primi bani pentru produse puse la vanzare. Exact precum alte banci, si BANCA Transilvania ne spune ca nu trebuie vreodata sa furnizam datele cardurilor pentru a primi bani de la cineva, iar asta e ceva care nu trebuie ignorat.

BANCA Transilvania ne aduce in atentie inclusiv problema clonarii cardurilor, acest lucruintamplandu-se in general la bancomate modificate, iar institutia financiara ne cere sa fim extrem de atenti la aceasta situatie serioasa. Nici mostenirile aparute din senin peste noapte nu sunt ceva care ar trebui sa ne pacaleasca, conform celor de la BANCA Transilvania, iar asta pentru ca de cele mai multe ori ele sunt nimic mai mult decat fraude.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau  toate informatiile importante despre care ar trebui sa stim in legatura cu aceste tipuri de fraude extrem de periculoase, asa ca e important sa aveti in vedere toate aceste informatii acum.