CEC Bank: AVERTIZAREA Oficiala de URGENTA pentru Milioane de Romani

CEC Bank AVERTIZAREA Oficiala URGENTA Milioane Romani

CEC Bank le-a transmis clientilor din toata Romania o informare extrem de importanta cu o atentionare extrem de serioasa care nu ar trebui sa fie trecuta cu vederea de catre ei, iar asta din cauza faptului ca in ea se vorbeste despre o problema extrem de serioasa. Vorbim despre campaniile de tip phishing care sunt in plina desfasurare in momentul de fata in Romania, si nu numai, cei de la CEC Bank aducandu-ne in atentie probleme legate de falsele oferte de munca.

CEC Bank ne prezinta in mesajul de mai jos cum ar putea arata o asemenea oferta de munca falsa, iar prin intermediul unor mesaje de acest gen pot fi pacaliti oamenii, si le pot fi furate datele personale, sau chiar cele ale cardurilor bancare. Cei de la CEC Bank ne spun ca inaintea unui interviu, angajatorul nu ne cere toate datele personale, si nu ar trebui sa le acordam decat daca trecem de un interviu, si suntem alesi pentru a fi angajati de catre acel angajator.

CEC Bank: AVERTIZAREA Oficiala de URGENTA pentru Milioane de Romani

CEC Bank ne spune deasemenea sa nu oferim nici datele cardurilor pentru ca salariul sa ne fie virat de catre presupusul angajator, ci doar IBAN-ul contului in care ar trebui sa ajunga respectivii bani, pentru ca realitate doar de atat este nevoie. CEC Bank ne transmite aceasta avertizare pentru ca, cel mai probabil, au existat romani care au fost pacaliti de persoane de rea credinta care le-au dorit doar raul, asa ca trebuie sa fiti foarte vigilenti.

CEC Bank a emis in ultima vreme foarte multe alte atentionari de acest gen pentru romanii din intreaga tara, dar din pacate nu toata lumea stie cat de importante sunt ele, si de ce ar trebui sa fie respectate de catre toata lumea. CEC Bank incearca sa ii ajute pe clientii care ajung sa fie pacaliti de catre atacurile de tip phishing, insa nu reuseste intotdeauna sa ajute oamenii sa isi recupereze banii daca sunt furati prin unele metode de acest gen.

CEC Bank are in cadrul website-ului sau mai multe informatii importante cu privire la problemele de acest gen, asa ca daca sunteti interesati de ele, ar trebui sa va uitati si acolo dupa tot ceea ce ar trebui sa stiti.