LIDL Romania: IMPORTANTA Notificare OFICIALA, ce da GRATUIT Romanilor

LIDL Romania IMPORTANTA Notificare OFICIALA GRATUIT Romanilor

LIDL Romania a publicat o noua notificare importanta pentru clientii din toata Romania, una despre care ar trebi sa stie toata lumea in momentul de fata, iar asta deoarece clientii lantului de supermarket-uri vor avea ocazia de a se bucura de ceva special. LIDL Romania ne anunta in mod oficial in legatura cu faptul ca in toate magazinele sale din tara vor fi disponibile produsele Italiamo, cele cu specific italian, si vom avea parte de foarte multe surprize.

LIDL Romania a publicat pe website-ul sau o lista de produse cu specific italian de care oricine se poate bucura incepand de saptamana viitoare in oricare dintre magazinele din tara noastra, si veti putea vedea ca exista multe promotii speciale. LIDL Romania a ales doar cele mai interesante produse pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru a le da clientilor ocazia de a se bucura de produse cat mai bune pentru ceea ce au nevoie.

LIDL Romania: IMPORTANTA Notificare OFICIALA, ce da GRATUIT Romanilor

LIDL Romania IMPORTANTA Notificare OFICIALA GRATUIT Romanilor italiamo

LIDL Romania are o multitudine de produse de la parmezan, lasagna, focaccia, fructe de mare, prosciutto, porchetta, si multe alte tipuri de produse alimentare de care oricume va putea profita chiar acum, totul la preturi foarte bune. Impreuna cu aceste produse, cei de la LIDL Romania au initiat si un concurs important prin care ofera posibilitatea de a castiga un frigider, 5 masini de facut paste, sau 10 vouchere de 200 de LEI fiecare, totul pentru oricare dintre romani.

LIDL Romania ne cere doar sa cumparam produse in valoare de 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale din Romania, insa e important ca printre ele sa se numere si cele de la Italiamo pentru a putea participa la aceasta promotie. Desigur ca dupa ce vom cumpara acele produse trebuie sa ne inscriem manual pentru a participa la concursul celor de la LIDL Romania, astfel ca e bine sa nu uitati acest aspect extrem de important.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie incepand cu data de 9 mai in Romania, ziua in care vor fi disponibile si produsele in magazinele sale, asa ca nu trebuie decat sa ne orientam dupa ceea ce dorim cu adevarat sa cumparam.