DACIA Duster 3: Schimbarea cu Impact MAJOR pentru Noul SUV al DACIA

DACIA Duster 3 este asteptata “cu sufletul la gura” de catre foarte multi dintre clientii obisnuiti ai DACIA, dar si de catre multi dintre cei care sunt in cautarea unei masini noi si nu vor sa plateasca foarte mult pe un SUV care sa le fie pe plac. DACIA Duster 3 este in plin proces de pregatire pentru lansare in momentul de fata, asa cum am vazut din diverse zvonuri aparute in ultimele luni in legatura cu noua masina, iar ceea ce stim intr-o foarte buna masura este ca noul SUV va fi grozav.

DACIA Duster 3 ar trebui sa arate intr-o buna masura la fel ca Bigster, masina pe care o puteti vedea in clipul video de mai sus, si care este asteptata de catre toata lumea ca fiind marea revolutie pentru brand-ul romanesc in materie de masini. Stim deja ca DACIA Duster 3 va avea noua platforma CMF-B, pe care o vedem in modelele Logan vandute in intreaga lume, insa separat de asta va avea si foarte multe alte noutati extrem de interesante.

DACIA Duster 3: Schimbarea cu Impact MAJOR pentru Noul SUV al DACIA

DACIA Duster 3 va ave aun design foarte similar cu cel al Bigster pentru ca ambele masini vor fi esentiale pentru viitorul DACIA, ceva care nu ar trebui privit chiar atat de usor de catre nimeni, iar asta pentru ca DACIA vrea sa schimbe mult strategia privind masinile lansate. Asta inseamna ca ca DACIA Duster 3 va fi un fel de “frate mai mic” al Bigster, cu multe dintre schimbarile acelui model, dar cu promisiunea unei experiente complet diferite.

DACIA Duster 3 ar trebui sa le ofere clientilor o experienta mai buna decat cea de care beneficiaza cu actualele modele de SUV-uri de la DACIA, doar ca acea calitate esentiala de masina versatila pe diverse tipuri de drumuri nu va disparea. DACIA a promis ca DACIA Duster 3 va ramane cu acest “pedigree” de SUV care poate fi folosit si pe teren accidentat, chiar daca masina va semana destul de bine cu Bigster, insa ramane de vazut daca isi va putea tine promisiunea.

DACIA Duster 3 va fi totusi o masina extrem de interesanta, mai scumpa decat modelele care sunt vandute acum pentru romanii din tara, sau clientii din Europa, dar cu toate acestea, va fi mai mult ca sigur cautata de catre multi oameni.