Orange: Decizia OFICIALA foarte IMPORTANTA Anuntata Clientilor Romani

Orange Decizia OFICIALA IMPORTANTA Anuntata Clientilor Romani

Orange le spune milioanelor de clienti din toata Romania despre o decizie extrem de importanta multumita caruia le ofera gratuit ceva care se intampla in premiera pentru intreaga lume, si ceva de care merita sa profitati acum. Mai exact, maine are loc prima cursa de Formula 1 de pe circuitul din Miami, editia inaugurala fiind transmisa gratuit in premiera de catre cei de la Orange pentru clientii din Romania care sunt dornici sa o urmareasca in aceasta pagina.

Orange nu e la prima decizie de acest gen pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca si in trecut a decis sa le ofere acces gratuit clientilor sai la cursele de Formula 1 pe care le-a transmis, dar asta ar putea fi una chiar importanta. Stiti deja ca Lewis Hamilton are probleme foarte mari in acest sezon de Formula 1, iar cei de la Orange ne dau ocazia de a vedea ceea ce se va intampla pe circuitul de acolo incepand de maine seara.

Orange: Decizia OFICIALA foarte IMPORTANTA Anuntata Clientilor Romani

Orange a oferit acces gratuit pentru a urmari inclusiv tuturile de antrenamente si de calificare pentru cursa de Formula 1 de la Miami din cursul serii de maine, asa ca orice fan a putut urmari pana acum multe evenimente importante din SUA. Desigur ca Orange merge mai departe de atat, si le ofera oamenilor posibilitatea de a urmari intreaga cursa, insa pentru a face acest lucru va trebui sa folositi platforma Orange TV Go, daca nu aveti un televizor la indemana.

Orange ofera acces gratuit pe televizoare la canalul de televiziune Orange Sport 3, insa prin intermediul Orange TV Go ofera acces la acest canal doar pentru clientii care mai au si alte servicii, indiferent daca sunt de televiziune, internet, sau telefonie. Decizia celor de la Orange de a oferi acces de acest gen este una foarte buna, pentru ca multi romani vor putea urmari cursele de Formula 1 in cursul serii de maine, pentru a vedea cine castiga.

Orange are trei canale de televiziune de sport pentru toti romanii care vor sa vada nu doar curse de formula 1, ci si alte tipuri de competitii, totul direct din propriile televizoare, sau poate chiar de pe telefoane mobile, sau tablete.