Volodimir Zelensky: Anuntul Foarte Important Privind Ajutorul SUA pentru Ucraina

Volodimir Zelensky Anuntul Important Ajutorul SUA Ucraina

Volodimir Zelensky este una dintre cele mai importante personalitati ale lumii in momentul de fata, curajul de care a dat dovada in razboiul din Ucraina fiind o inspiratie pentru foarte multa lume, insa succesul de care s-a bucurat armata sa este intr-o foarte mare masura datorat SUA, care au ajutat incredibil de mult tara.

Volodimir Zelensky a afirmat ca SUA este ”acceleratorul” sanctiunilor care sunt impuse impotriva Rusiei, o afirmatie cat se poate de adevarata, iar asta pentru ca americanii nu doar ca au impus multe sanctiuni impotriva rusilor, ci i-au convins inclusiv pe partenerii europeni sa faca fix acelasi lucru.

Volodimir Zelensky spune ca SUA este cea mai puternica tara din lume in momentul de fata, si afirma ca inclusiv Marea britanie ofera ajutor la fel de mare, chiar daca financiar si militar mai mic, insa la nivel de presiune diplomatica, vorbim totusi despre acelasi tip de ajutor, cu o forta la fel de mare, in final.

Volodimir Zelensky a criticat foarte dur foarte multi lideri europeni in urma reactiilor pe care le-au avut vis-à-vis de razboiul din Ucraina si ajutorul pe care l-au oferit, sau nu l-au oferit, asa ca laudele aduse SUA n-ar trebui sa vina ca vreo surpriza deoarece presedintele Ucrainei depinde foarte mult de ajutorul american.

“Până acum, cred că Statele Unite ale Americii sunt acceleratorul politicilor de sancțiuni și cred că fac mai mult decât orice altă țară. Și așa ar trebui să fie, deoarece ei sunt cea mai puternică țară în acest moment. Văd același sprijin în ceea ce privește sancțiunile din partea Regatului Unit.”