WhatsApp: Majora Schimbare Facuta pe ASCUNS pentru iPhone si Android

WhatsApp Majora Schimbare ASCUNS iPhone Android companion mode

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume cu peste 2 miliarde de conturi active care o folosesc in fiecare zi, lucreaza in momentul de fata la una dintre cele mai mari schimbari din istoria sa. De ceva vreme cei de la WhatsApp ne permit sa intreconectam un cont al platformei pe mai multe dispozitive, insa vorbim despre desktop-uri si browsere, nu despre aplicatia instalata in alt iPhone, sau Android, fara de cel pe care-l folosim.

WhatsApp lucreaza in secret pentru a duce la indeplinire aceasta modificare majora pe care foarte multa lume o asteapta, iar asta pentru ca in Android ne este aratat ceea ce se va numi Companion Mode. Aceasta schimbare va ajunge inclusiv in telefoanele iPhone ale celor de la Apple, WhatsApp dorind sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a loga inca un telefon la acelasi cont al platformei separat de cel pe care-l folosim ca principal pentru a comunica in cadrul ei.

WhatsApp: Majora Schimbare Facuta pe ASCUNS pentru iPhone si Android

WhatsApp Majora Schimbare ASCUNS iPhone Android companion mode iphone android

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a loga rapid un al doilea telefon pentru acelasi cont din platforma folosind acest Companion Mode, iar totul va fi realizat direct din aplicatie, dar e bine sa stiti si ceva important. Mai exact, cei de la WhatsApp spun ca daca alegem sa facem acest lucru, atunci daca in telefonul secundar suntem logati in platforma, atunci vom fi delogati, dar vor fi sterse si toate datele asociate contului, pentru a face loc pentru cele noi.

WhatsApp surprinde in mod foarte pozitiv cu aceasta schimbare majora pe care o face pentru platforma sa de mesagerie intr-un final, iar asta pentru ca aceasta functionalitate era asteptata de foarte multa vreme. A fost nevoie de o perioada lunga de dezvoltare pentru ca acest sistem sa fie oferit intr-un final in cadrul WhatsApp, dar chiar si asa, mai avem destul de asteptat pana cand totul va fi disponibil in mod oficial, pentru ca sistemul nu este inca 100% pregatit.

WhatsApp mai are si foarte multe alte schimbari majore in plin proces de pregatire pentru lansare in perioada urmatoare, asa ca ne asteapta si mai multe surprize pentru iPhone si Android in viitorul apropiat.