Soldatii NATO si Armata Romana au Participat la Trojan Footprint 22

Soldatii NATO Armata Romana Participat Trojan Footprint 22

Soldatii NATO stationati in Romania si Armata Romana au participat la Trojan Footpring 22, un exercitiu multinational care a implicat manevre in aer si pe mare, acesta fiind unul dintre cele mai complexe exercitii de instruire a soldatilor din Fortele pentru Operatii Speciale Romane.

Armata Romana a desfasurat in ultima perioada o multitudine de exercitii de acest gen cu soldatii din cadrul NATO care sunt stationati in tara noastra, totul in vederea unei mentineri a soldatilor intr-o stare de pregatire cat se poate de buna pentru a putea interveni in orice fel de situatii neprevazute.

“Munca în echipă este capacitatea de a direcționa realizările individuale pentru atingerea unui scop comun!

Operatorii din Forțele Navale pentru Operații Speciale Române alături de colegii lor din SUA și Marea Britanie au acționat azi pe mare și în aer la exercițiul multinațional #TrojanFootprint. Una dintre cele mai complexe activități de instruire a militarilor din Forțele pentru Operații Speciale Române.

Exercițiul Trojan Footprint 22 este planificat și coordonat de Comandamentul Statelor Unite pentru Operaţii Speciale în Europa (SOCEUR) și va oferi unităților implicate ocazia de a testa şi demonstra tactici, tehnici şi proceduri de tip „multi-domain” ce implică seturi de competenţe profesionale caracteristice militarilor din Forţele pentru Operații Speciale terestre, aeriene şi navale.

Trojan Footprint 22 se desfășoară simultan în Bulgaria, Croația, Estonia, Georgia, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Muntenegru, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria și România.

Suntem o echipă puternică ce poate îndeplini orice tip de misiune.”