WhatsApp: Informarea OFICIALA, Schimbarea din iPhone si Android

WhatsApp Informarea OFICIALA Schimbarea iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori, a publicat un anunt oficial foarte important care ii vizeaza pe miliardele de oameni care folosesc platforma de pe iPhone si Android in viaza de zi, cu zi. Vorbim despre un anunt cu o veste grozava venita de la WhatsApp astazi, iar asta pentru ca ea ne dezvaluie ceva care parea sa fie oferit intr-un mod limitat pana in momentul de fata de catre compania din spatele platformei.

WhatsApp a anuntat saptamana trecuta o serie foarte mare de schimbari majore care vor fi disponibile pentru utilizatorii din intreaga lume, iar printre ele se numara inclusiv posibilitatea de a trimite fisiere de pana la 2 GB catre alte persoane. Initial s-a crezut ca aceasta functionalitate va fi oferita doar pentru conversatiile pe care le purtam in cadrul WhatsApp, dar se pare ca totul este oferit inclusiv pentru grupurile de conversatii.

WhatsApp: Informarea OFICIALA, Schimbarea din iPhone si Android

WhatsApp a confirmat acest lucru prin mesajul pe care il puteti vedea mai jos, iar vestile sunt excelente pentru miliardele de utilizatori care folosesc platforma de pe iPhone si Android chiar in acest moment in intreaga lume. Posibilitatea de a trimite fisiere de pana la 2 GB inclusiv prin intermediul grupurilor de conversatii este ceva la care foarte putina lume se astepta de la WhatsApp, dar iata ca surpriza grozava este disponibila acum.

WhatsApp ofera aceasta schimbare majora dupa o perioada foarte lunga de cand ea a fost ceruta de catre foarte multa lume, si iata ca intr-un final asteptarea a meritat, pentru ca platforma de mesagerie ne ofera ceea ce asteptam. WhatsApp a implementat aceasta schimbare in cele mai recente versiuni ale aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel ca trebuie sa le instalati pentru a beneficia de acest update foarte serios.

WhatsApp mai are pregatite si foarte multe alte schimbari majore de care ne vom putea bucura in viitor, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa ne fie oferit in mod oficial prin actualizarile care sunt pregatite de catre compania americana.