Orange: Decizia foarte IMPORTANTA Luata pentru Clientii Romani

Orange Decizia IMPORTANTA Luata Clientii Romani

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avand milioane de clienti in intreaga tara, iar pentru ei a luat o decizie extrem de importanta in luna aprilie. Stiti deja ca Orange ne ofera de ceva vreme posibilitatea de a comunica in mod nelimitat cu Ucraina, chiar de la inceputul razboiului, cu detalii in aceasta pagina, insa totul trebuia sa se termine in data de 15 aprilie, conform datelor initiale ale operatorului.

Orange inca promoveaza aceasta facilitate foarte importanta pe care o ofera pentru clientii sai din toata Romania, chiar daca a trecut data de 15 aprilie, asa ca ea a fost mai mult ca sigur prelungita. Chiar daca cei de la Orange nu au modificat in mod explicit informatiile din acea pagina cu privire la beneficiile pe care le ofera clientilor care vor sa comunice cu persoane aflate in Ucraina, promovarea sa in continuare pe prima pagina a website-ului sau confirma ca ea nu a fost anulata.

Orange: Decizia foarte IMPORTANTA Luata pentru Clientii Romani

Orange a fost unul dintre primii operatori de telecomunicatii din Romania care a luat decizia de a le oferi clientilor posibilitatea de a comunica in mod gratuit cu Ucraina daca au nevoie. Orange a oferit gratuit la granitele tarii inclusiv cartele preplatite care le permiteau persoanelor care intrau din Ucraina sa beneficieze de internet gratuit, dar si de minute internationale pentru a putea vorbi cu persoanele care au ramas in tara, totul fiind, aparent, oferit si acum.

Orange a incercat sa sustina cat se poate de mult refugiatii din Ucraina, dar si clientii care au avut nevoie sa vorbeasca cu persoanele care se aflau in Ucraina, asa ca deciziile pe care le luat au fost apreciate. Extinderea acestor beneficii importante pe care Orange le ofera n-ar trebui sa vina ca vreo mare surpriza, iar asta pentru ca mai toti operatorii de telecomunicatii din tara noastra au actionat la fel in ideea de a ajuta persoanele din Romania si Ucraina.

Orange va continua cel mai probabil sa ofere aceste beneficii atat timp cat va fi nevoie de ele, asa ca ramane doar sa vedem daca va mai oferi si alte beneficii, si cand va decide sa le anuleze pe cele actuale.