Mesajul Transmis de Raed Arafat pentru Angajatii Serviciilor de Ambulanta

Mesajul Transmis Raed Arafat Angajatii Serviciilor Ambulanta

Seful DSU, Raed Arafat, le-a transmis un mesaj important angajatilor de pe serviciile de ambulanta din Romania, el afirmand faptul ca apreciaza munca depusa de catre colegii sai, indiferent in ce forma lucreaza ei pentru serviciul de ambulanta din Romania.

Raed Arafat vine cu acest mesaj dupa o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, iar mai jos aveti toate informatiile importante in legatura cu ea.

“Vin cu noi precizari dupa ce a aparut si o motivare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie la data de 06.05.2022 si care confirma unele aspecte pe care le-am mai mentionat in alte inregistrari. Vreau ca la nivelul serviciilor de ambulanta sa se stie ca eu ca personal, impreuna cu colegii mei, apreciem munca depusa de tot personalul serviciilor de ambulanta si ca suntem constienti ca activitatea acestor servicii este una extrem de importanta.

De altfel, consider ca modul integrat in care actionam si prin care sistemul a capatat o puetre sporita si o eficienta care ne-a permis sa actionam in cele mai dificile momente, cu totii, impreuna, in serviciul populatiei, este un model de lucru castigat cu greu si care nu e voie sa permitem nimanui sa-l distruga pentru unele interese pe care nici la acest moment nu pot sa spun ca le-am inteles pe toate.

In acest scurt film explic o speta prin care am trecut cu Federatia Sindicala Ambulanta si care sunt convins ca va supara pe unii ca o abordez public, insa in acelasi timp aceasta speta explica si unele motive de ce considera unii ca este bine sa scape de DSU.

Ce pot sa promit, este ca la nivelul DSU vom continua sa lucram echidistant si in interesul dezvoltarii si consolidarii unui sistem care sa vina in sprijinul omului de rand.

Sper ca manipularile si tentativele de invrajbire a personalului din cadrul serviciilor de ambulanta si SMURD, unii impotriva altora, sa nu aiba succes si sa nu afecteze munca noastra destinata salvarii de vieti. Aceasta inregistrare poate arata o mica parte din interesele care macina sistemul din interior si care trebuie rezolvate chiar daca rezolvarea nu este pe placul tuturor.”