WhatsApp Integreaza o Noua Schimbare SECRETA in Aplicatie

WhatsApp Integreaza o Noua Schimbare SECRETA in Aplicatie

WhatsApp lucreaza iar in secret la integrarea unei noi schimbari secrete in cadrul aplicatiei sale pentru iPhone si Android, aceasta fiind deja descoperita, si puteti vedea ca vorbim despre una foarte importanta. Mai exact, compania a luat decizia de a le oferi oamenilor optiunea de a filtra mai usor si mai rapid conversatiile, grupurile de conversatii, si chiar mult mai mult decat atat, totul ca parte a unei actualizari viitoare care va fi oferita pentru aplicatie.

WhatsApp stie foarte bine ca trebuie sa intgreze in mod constant schimbari bune si multe pentru utilizatorii din intreaga lume, iar mai jos aveti o dovada a ceea ce va fi disponibil pentru noi. Un nou buton va fi afisat in cadrul aplicatiei de mesagerie in urma unei actualizari viitoare, iar multumita lui vom putea alege rapid ce vrem sa filtram din cadrul aplicatiei pentru a vedea mai usor continutul care este disponibil pentru noi toti in orice perioada de timp.

Stiti deja ca aceste schimbari secrete descoperite in cadrul aplicatiei de mesagerie au nevoie de timp pentru a fi implementate, astfel ca nu tot ceea ce vedem acum va fi in mod neaparat disponibil curand.

WhatsApp Integreaza o Noua Schimbare SECRETA in Aplicatie filtrare

Filtrele disponibile sunt prezentate in poza de mai sus, care a fost facuta in versiunea pentru companii a platformei de mesagerie, deci aceasta functionalitate exista, doar ca nu este disponibila utilizatorilor obisnuiti in momentul de fata, din pacate.

Se lucreaza la aceasta schimbare de ceva vreme, iar companiile care o au deja disponibila au fost aparent multumite de ceea ce ofera ea, din moment ce s-a luat decizia oferirii si pentru oamenii obisnuiti.

Desigur ca e posibil ca versiunea finala pentru public a acestei functii sa fie usor diferita, insa deocamdata nu se stie chiar atat de clar care sunt planurile finale pe care le-a pregatit compania americana pentru utilizatorii din intreaga lume.

Cert este totusi faptul ca aceasta schimbare este avuta in vedere pentru lansare, iar daca ea va fi lansata, atunci o putem astepta undeva in cursul urmatoarelor luni, poate chiar spre final de an.