DIGI Romania: Anuntul OFICIAL, ce da GRATUIT Clientilor Romani Acum

DIGI Romania Anuntul OFICIAL GRATUIT Clientilor Romani Acum

DIGI Romania, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, le ofera clientilor din toata Romania gratuit ceva de care foarte multi vor dori cu siguranta sa profite in aceasta perioada in care e disponibil fara bani. Mai exact, cei de la DIGI Romania ii anunta pe clientii din toata Romania ca inca le ofera posibilitatea de a beneficia de 2 luni de gratuitate pentru extraoptiunea MAXPAK daca aleg sa o activeze chiar in momentul de fata pentru abonamentul lor.

DIGI Romania spune ca aceasta extraoptiune este disponibila exclusiv impreuna cu un abonament de televiziune fixa, deci nu puteti sa beneficiati de ea daca aveti alte servicii contractate. Totodata, este important de stiut faptul ca pentru a beneficia de cele 2 luni de gratuiatte pe care DIGI Romania le ofera pentru aceasta extraoptiune, trebuie sa o contractati pentru o perioada de valabilitate de 2 ani de zile, iar gratuitatea este oferita in mod segmentat.

DIGI Romania: Anuntul OFICIAL, ce da GRATUIT Clientilor Romani Acum

DIGI Romania nu e la prima promotie de acest gen oferita pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in trecut a avut deasemenea altele speciale pe care le-a derulat, si desigur avand conditii similare. Pentru fiecare promotie de acest gen pe care DIGI Romania o desfasoara, clientii au de fiecare data posibilitatea de a beneficia de aceste gratuitati doar daca isi activeaza abonamentele, sau extraoptiunile cu o perioada contractuala de 24 de luni.

DIGI Romania are pe website-ul sau toate informatiile relevante vis-a-vis de aceasta promotie speciala, asa ca trebuie doar sa va uitati acolo pentru a va face o idee cu privire la ceea ce aduce ea. DIGI Romania stie bine ca romanii vor cat mai multe oferte de acest gen pentru a se bucura de preturi bune si gratuitati cat mai multe, asa ca desi aceasta este oferita pentru o perioada limitata de timp, altele vor veni pentru a o inlocui in viitorul foarte apropiat.

DIGI Romania mai desfasoara in aceasta perioada si alte promotii speciale pentru clientii din Romania, asa ca daca sunteti interesati de vreuna, e bine sa va uitati acolo pentru a vedea ceea ce este disponibil.