CEC Bank: Notificarea de URGENTA pentru Toti Clientii din Romania

CEC Bank Notificarea URGENTA Toti Clientii Romania

CEC Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, le transmite o notificare urgenta clientilor din toata tara, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o informare extrem de serioasa. Cei de la CEC Bank isi continua procesul de avertizare a clientilor in legatura cu pericolele majore care inca exista in momentul de fata pe internet, iar asta pentru ca trebuie sa se fereasca de foarte multe care pentru unele persoane sunt destul de necunoscute.

CEC Bank le vorbeste mai jos romanilor despre modalitatea prin care pot identifica foarte rapid daca un website este real, sau este o clona a celui pe care banca il are, distinctia fiind extrem de importanta. Puteti vedea mai jos ca intre website-ul real al CEC Bank, si o clona, exista in aparenta diferente foarte mici, insa exista unele elemente care ii pot ajuta pe clienti sa isi dea seama destul de rapid daca au accesat website-ul care trebuie, sau unul fals.

CEC Bank: Notificarea de URGENTA pentru Toti Clientii din Romania

CEC Bank le spune tuturor clientilor sa se uite in primul rand cu foarte mare atentie pentru a vedea daca website-ul pe care l-au accesat functioneaza in baza unei conexiuni HTTPS, sau nu. Website-urile care functioneaza prin conexiuni HTTPS nu ar trebui sa poata monitoriza datele introduse in ele, astfel ca website-ul CEC Bank foloseste acest sistem pentru a asigura criptarea datelor transmise intre telefoane/PC-uri si server, fara ca ele sa poata fi interceptate.

CEC Bank ne spune sa fim atenti si la eventualele greseli gramaticale care ar putea exista in textele, sau imaginile, vizibile pe website, dar si in denumirea link-ului in sine. In aceeasi idee, ni se spune sa ne uitam cu foarte mare atentie la imaginile care sunt publicate pe acel website pentru ca ele sa fie de calitate cat se poate de buna, nu de calitate inerioara, adica pixelate, iar asta pentru ca o clona a unui website normal foloseste imagini de calitate proasta, in general.

CEC Bank ne face aceste recomandari pentru a fi in siguranta si a nu avea datele furate de catre persoanele de rea credinta care vor sa ne desparta de banii pe care-i avem in conturi.