Formula 1: Lewis Hamilton si Anuntul IMPORTANT venit de la Mercedes

Formula 1 Lewis Hamilton Anuntul IMPORTANT Mercedes

Formula 1 a inceput cum nu se poate mai prost pentru Lewis Hamilton, acest sezon fiind unul dintre cele mai grele pentru pilotul britanic, iar acum vin vesti de la Mercedes care ar putea surprinde multi fani. Conform lui Toto Wolff, liderul echipei de Formula 1 a celor de la Mercedes, se pare ca Lewis Hamilton are probleme foarte mari din cauza masinii pe care compania germana a creat-o, iar ele nu ar urma sa se imbunatateasca prea curand, din pacate.

Formula 1 a inceput si continua foarte prost in acest sezon pentru Lewis Hamilton din cauza masinii pe care cei de la Mercedes i-au pus-o la dispozitie, iar Toto Wolff afirma ca pilotul britanic se plange zilnic din cauza ei. Dezvaluirea este una extrem de importanta in contextul in care Lewis Hamilton anuntase ca vrea sa castige acest sezon de Formula 1, dar pana acum a avut parte doar de pozitionari foarte proaste, in top 10, dar departe de podium.

Formula 1 a impus o serie de schimbari majore pentru masinile care sunt folosite pe circuitele din intreaga lume, iar Lewis Hamilton nu este nici pe departe multumit de monopostul pe care-l are Mercedes in momentul de fata.

Toto Wolff nu a exclus ca Mercedes sa-si schimbe conceptul masinii din cauza lui Lewis Hamilton, dar si pentru a inregistra intr-un final si victorii, insa ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca tot acest proces sa fie pus in aplicare.

Formula 1 continua cu in aceasta perioada cu multe curse, iar colegul lui Lewis Hamilton de la Mercedes, George Russell are parte de succes mult mai mare in cursele de pana acum, terminand cam constant in fata colegului sau.

“Trebuie să ne uităm în oglindă. Momentan rămânem la conceptul actual. Nu ne uităm la vecinii noștri să vedem dacă sunt mai drăguți sau nu. Înainte de a putea trece la un alt concept, trebuie mai întâi să înțelegem unde sunt lucrurile greșite. Trebuie să aducem mașina înapoi acolo unde era în antrenamente, când eram cu adevărat competitivi. Dacă putem face asta, putem avea din nou speranță.”

Asta inseamna ca Mercedes a facut totusi ceva bun la masina sa, altfel nici Russell nu s-ar fi plasat pe pozitii prea bune, insa ea nu este pe placul lui Lewis Hamilton, care este, pana la urma, omul care a castigat 7 titluri de campion.

Formula 1 este o competitie extrem de agresiva, iar Max Verstappen pare sa fie pilotul care va castiga in cursul acestui an titlul de campion, asta in timp ce Lewis Hamilton s-ar putea multumi doar cu o pozitionare in top 10, si nimic mai mult.