WhatsApp: Schimbarea din iPhone si Android facuta pe ASCUNS in Aplicatie

WhatsApp Schimbarea iPhone Android ASCUNS Aplicatie

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global in momentul de fata, are una dintre cele mai bune schimbari facute pe iPhone si Android. Dupa cum stiti deja, aplicatia ne ofera posibilitatea de a purta conversatii intr-un mod foarte simplu cu toti prietenii nostri care folosesc aplicatia in mod obisnuit, insa este pregatita o masura care va face comunicarea mult mai simpla in viitorul apropiat.

WhatsApp intentioneaza sa integreze un nou buton pentru raspunsurile rapide la oricare dintre mesajele pe care le primim in cadrul aplicatiei, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata. Separat de faptul ca vom putea reactiona la mesajele primite de la diversi oameni, langa butonul pentru reactii va fi deasemenea vizibil un buton special care ne va oferi posibilitatea de a raspunde la acel mesaj, fara a il mai selecta in prealabim pentru asta.

Practic este simplificata procedura prin care putem raspunde la mesajele pe care le primim in cadrul platformei, iar asta pentru ca acel buton va fi afisat in mod permanent in interfata.

WhatsApp Schimbarea iPhone Android ASCUNS Aplicatie

Acum suntem obligati selectam un mesaj si sa alegem din lista de optiuni cea care ne permite sa raspundem la respectivul mesaj, insa dupa cum puteti vedea si din imaginea din acest articol, lucrurile vor deveni mult mai simple multumita acestei schimbari foarte utile care este facuta.

Compania din spatele platformei de mesagerie. stie foarte bine cat de important este pentru utilizatorii sai din intreaga lume sa aiba metode cat mai simple de a comunica cu diverse persoane, iar acest buton de raspuns rapid este o idee excelenta.

Puteti vedea ca in momentul de fata acest buton este doar in proces de testare, dar este mai mult decat sigur faptul ca el va fi integrat in versiunea oficiala a aplicatiei, doar ca va trebui sa mai asteptam pana cand se va intampla acest lucru pentru noi.

Nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru ca aceasta schimbare sa fie integrata in cadrul aplicatiei, asa ca trebuie sa avem multa rabdare pentru ca totul sa ne fie oferit in mod oficial.