Vladimir Putin: Occidentul Creeaza o Criza Economica Majora

Vladimir Putin Occidentul Creeaza o Criza Economica Majora

Vladimir Putin acuza occidentul de crearea unei crize economice majore, iar asta din cauza sanctiunilor care au fost impuse impotriva Rusiei pana in momentul de fata, unele dintre ele afectand inclusiv tarile care le-au impus, ceva ce desigur ca era de asteptat, dar ceva care genereaza grautati cetatenilor acelor tari.

Vladimir Putin a afirmat ca economia Rusiei va supravietui sanctiunilor impuse de catre Occident, o varietate de masuri fiind deja aplicate pentru a contra tot ceea ce a fost impus pana in momentul de fata de catre tarile occidentale, si vorbim despre destule restrictii foarte importante aflate acum in vigoare.

“Vina pentru acest lucru este în întregime a elitelor țărilor occidentale, care sunt gata să sacrifice restul lumii pentru a-și menține dominația globală.

Rusia face față cu încredere provocărilor externe datorită atât politicilor macroeconomice responsabile din ultimii ani, cât și deciziilor sistemice de consolidare a suveranității economice, tehnologice și securității alimentare.”