Volodimir Zelenski Anunta Infrangerea Strategica a Rusiei (VIDEO)

Volodimir Zelenski Anunta Infrangerea Strategica Rusiei VIDEO

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, anunta infrangerea strategica a Rusiei in razboiul pe care l-a pornit in tara sa, el afirmand ca aceasta este deja evidenta pentru toata lumea, mai putin pentru rusi, pe care ii acuza ca sunt lasi, dar si ca ascund adevarul cu privire la atacurile cu rachete si artilerie executate zilnic.

Presedintele Ucrainei spune ca obiectivul armatei sale este sa lupte pentru a-si atinge obiectivele principale din acest razboi, adica eliberarea teritoriilor ocupate de catre Rusia, dar si asigurarea sigurantei nationale, ceva ce mai toate tarile occidentale spun ca va fi realizat in cursul urmatoarelor luni, sau a urmatorilor ani.

“Înfrângerea strategică a Rusiei este deja evidentă pentru toată lumea din lume. Doar în Rusia nu există curaj să recunoască asta încă. Sunt niște lași. Și încearcă să ascundă adevărul în spatele atacurilor cu rachete, aeriene și artilerie.

Prin urmare, sarcina noastră este să luptăm până ne atingem obiectivele în acest război. Eliberează-ne pământul, oamenii și asigură-ne siguranța.”