Presedintele Ucrainei: Peste 1.000 de Localitati Eliberate de catre Armata

Presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski 1.000 Localitati Eliberate Armata

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat ca pana in momentul de fata nu mai putin de 1.000 de localitati ocupate de catre Rusia au fost eliberate de catre armata tarii sale, cifra fiind una extrem de importanta pentru oprirea invaziei care a fortat milioane de oameni din intreaga lume sa-si paraseasca casele.

Volodimir Zelenski anunta zilnic evolutiile care au loc in cadrul razboiului din Ucraina, iar ceea ce vedem in momentul de fata este i evolutie cat se poate de pozitiva pentru operatiunea de salvare a unui numar cat mai mare de oameni, dar si de a elibera un numar cat mai mare dintre localitatile care au fost cucerite pana acum.

“Continuăm să restaurăm teritoriile deocupate ale Ucrainei. Începând de astăzi, 1015 așezări au fost dezocupate, adică plus șase în ultimele 24 de ore. Returnăm curent electric, alimentare cu apă, comunicații, transport, servicii sociale acolo. Este important.

Bineînțeles, ne amintim de fiecare oraș și fiecare comunitate care este încă sub ocupație. Kherson, Melitopol, Berdyansk, Enerhodar, Mariupol și toate orașele și orașele Donbas… Eliberarea treptată a regiunii Harkov dovedește că nu vom lăsa pe nimeni în mâinile inamicului.”