DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL, ce se Intampla cu Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 Anuntul OFICIAL Intampla Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 este in continuare cea mai populara masina pe care DACIA o vinde in Romania, iar aici nu ne rezumam doar la cele ale producatorului roman, ci acoperim inclusiv modelele vandute de catre alte companii in tara noastra. In luna aprilie, DACIA Logan 3 a inregistrat 782 de inmatriculari in Romania, in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 17.4%, diferenta fiind una insemnata, chiar daca nu extrem de mare.

DACIA Logan 3 inregistreaza in primele 4 luni din 2022 vanzari cu 64.2% mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut, fiind surclasata usor de catre Duster, a carui crestere in vanzari este de 67.7% pentru aceeasi perioada din 2022 comparata cu cea din 2021. DACIA Logan 3 si Duster se bucura de cresteri insemnate in vanzari, asta in timp ce in cazul Sandero se inregistreaza o scadere majora, inmatricularile fiind injumatatite fata de aceeasi perioada a anului trecut.

DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL, ce se Intampla cu Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 ramane inaintea Duster in ceea ce priveste inmatricularile lunare, insa dupa cum se poate vedea, diferenta nu este una insemnata, si nu este exclus ca in viitorul nu foarte indepartat sa asistam la o rocada intre cele doua modele de masini. Vanzarile tot mai bune ale Duster sunt surprinzatoare in contextul in care masina este mai scumpa decat DACIA Logan 3, dar iata ca romanii prefera SUV-urile mai versatile in fata sedan-urilor.

DACIA Logan 3 este o masina care ramane in continuare in topul preferintelor romanilor multumita pretului pe care-l are, iar diferenta in vanzari fata de anul trecut o mentine deasupra Sandero in continuare in ceea ce priveste vanzarile in Romania. Cum vor evolua lucrurile in perioada urmatoare este foarte greu de spus, dar este totusi foarte clar faptul ca DACIA Logan 3 ramane o masina extrem de importanta pentru cei de la DACIA, atat timp cat vor exista stocuri.

DACIA Logan 3 ar putea avea vanzarile afectate substantial de lipsa semiconductorilor, asa ca succesul sau depinde intr-o extrem de mare masura de capacitatea DACIA de a obtine semiconductorii de care are nevoie pentru productie.