LIDL Romania: Noua Decizie Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor Romani

LIDL Romania Noua Decizie Oficiala GRATUIT Clientilor Romani

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania in momentul de fata, ii notifica pe romanii din intreaga tara in elgatura cu ceea ce le ofera gratuit chiar acum, si dupa cum puteti vedea, vorbim despre vesti foarte bune. LIDL Romania le transmite romanilor faptul ca pana in data de 22 mai au ocazia de a participa la aceasta promotie speciala care este in plina desfasurare, iar ceea ce ofera gratuit nu trebuie tratat cu usurinta.

LIDL Romania a decis sa ii pregateasca pe romani de picnicurile pe care urmeaza sa le faca vara aceasta, asa ca are o varietate de premii care ii vor ajuta sa ia masa in aer liber si sa se bucure de tot cu prietenii, sau chiar familia. Pentru inceput, cei de la LIDL Romania le ofera romanilor un kit de picnic, care are si cos, insa si 2 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, deasemenea un kit cu masa pliabila este deasemenea oferit gratuit, la fel ca si alte 2 vouchere de 100 de LEI.

LIDL Romania: Noua Decizie Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor Romani

LIDL Romania nu uita de cei care ar putea avea nevoie de o lada frigorifica, astfel ca printre premiile pe care le ofera se regaseste si un asemenea tip de obiect, care este oferit deasemenea cu 2 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare. LIDL Romania ofera toate aceste premii pentru 3 romani norocosi, insa trebuie sa va uitati cu atentie la conditiile de mai jos pentru a va inscrie in aceasta noua promotie speciala derulata in Romania.

LIDL Romania ne spune ca pentru a participa trebuie doar sa comentam la postarea de mai sus cu un raspuns la intrebarea care se regaseste in mesaj, insa in acelasi timp sa completam si formularul special de inscriere care este prezentat acolo. LIDL Romania ne obliga sa parcurgem acesti pasi pentru a avea sansa de a fi inscrisi in cadrul acestei promotii, deci e important sa faceti totul pentru a nu regreta ca nu ati participat.

LIDL Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie oricine este inteersat sa participe la promotie, asa ca e bine sa va ganditi serios daca sunteti interesati sa castigati premiile oferite, sau nu.