Android: Anuntul IMPORTANT al Google pentru Toate Telefoanele

Android este in centrul unei decizii extrem de importante luate de catre compania Google pentru cei care folosesc sistemul de operare, iar asta pentru ca vorbim despre o masura extrem de buna pentru toti oamenii care folosesc sistemul de operare. Mai exact, cei de la Google au luat decizia foarte importanta de a schimba felul in care promoveaza securitatea pentru sistemul de operare Android, astfel ca acum utilizatorilor li se spune ca sunt Protejati de Android.

Android este un sistem de operare gandit pentru a le oferi protectie utilizatorilor de telefoane si tablete, acest lucru este cat se poate de clar, doar ca oamenii sunt cei care uneori inlatura aceste masuri de protectie fara sa isi dea seama. Google prezinta in clipul video de mai sus cateva dintre elementele cheie ale sistemului de protectie pe care Android il ofera pentru toti oamenii, insa desigur ca e nevoie de mult mai mult.

Android: Anuntul IMPORTANT al Google pentru Toate Telefoanele

Google, oricat ar incerca, nu poate sa ii protejeze pe oameni de ei insisi, astfel ca desi prezinta in ce fel sunt oamenii protejati de sistemul de operare in mod nativ, situatia e diferita cand vine vorba despre aplicatiile malitioase pe care ei le instaleaza. Daca oamenii nu le-ar oferi aplicatiilor malitioase pentru Android permisiuni sa faca ce vor in telefoane, atunci sloganul Protejat de Android al celor de la Google ar putea fi fact se poate de adevarat.

Android este un sistem care ofera mult mai multa libertate decat iOS, totul cu riscul ca oamenii sa nu stie cum sa se protejeze impotriva celor care le vor raul, iar din pacate in unele cazuri asta ii lasa cu probleme serioase pe partea de securitate. Chiar si asa, Google actualizeaza in mod constant sistemul de operare pentru a rezolva diverse probleme de securitate, si nu numai, insa e nevoie serioasa si ca oamenii sa se uite cu mare atentie la ceea ce trebuie sa faca ei pentru a fi in siguranta.

Android va mai avea, cel mai probabil si alte demonstratii ale sistemelor de securitate pe care le are implementate de catre compania Google, toate fiind gandite pentru ca in final utilizatorii sa se bucure de cea mai buna protectie posibila.