BANCA Transilvania: Informarea Oficiala, ce da GRATUIT doar Azi in Romania

BANCA Transilvania Informarea Oficiala GRATUIT Azi Romania

BANCA Transilvania transmite un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit exclusiv astazi ceva de care oricare dintre ei pot profita, si ar trebui sa profite. BT Pay Day a revenit la BANCA Transilvania in momentul de fata, astfel ca banca le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de castigarea unei invitatii VIP pentru meciul de retragere pe care Adrian Mutu il organizeaza pe 12 iunie.

BANCA Transilvania spune ca separat de invitatia VIP pe  care o ofera pentru acest eveniment, ii va oferi castigatorului inclusiv posibilitatea de a se intalni cu fostul capitanl al Nationalei de Fotbal a Romaniei inainte, sau dupa, meciul de fotbal. Conform regulamentului pe care BANCA Transilvania l-a gandit pentru BT Pay Day, clientii trebuie sa faca o plata cu telefonul pentru a fi inscrisi in cadrul acestei campanii speciale, care este desfasurata exclusiv astazi.

BANCA Transilvania: Informarea Oficiala, ce da GRATUIT doar Azi in Romania

BANCA Transilvania le permite tuturor clientilor care au BT Pay sa participe la aceasta promotie speciala in Romania, si plata cu telefonul este singura conditie care trebuie indeplinita pentru a avea sansa de a participa la campanie. Gratuitatea pe care BANCA Transilvania o ofera este una foarte interesanta, dar nu e o premiera, pentru ca in trecut banca a mai avut alte premii similare pentru cei care au decis sa participe la promotiile organizate in trecut.

BANCA Transilvania deruleaza tot mai multe campanii de acest gen in aceasta perioada, iar asta pentru ca exista multe competitii sportive la care foarte muilti romani vor sa participe, deci vestile in sine sunt unele foarte bune pentru clientii Romani. Inscrierea in aceasta promotie pe care BANCA Transilvania o desfasoara este facuta in mod automat in momentul in care se realizeaza o plata cu telefonul de catre client, deci nu trebuie sa faceti nimic in plus.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de importante sunt pentru clientii sai promotiile de acest gen, asa ca merita pe deplin sa profitati de ele cat sunt disponibile pentru a nu regreta ca nu ati facut acest lucru inainte ca promotia sa se termine.