Orange: Vestea pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT Timp de 6 Luni

Orange Vestea Clienti Ofera GRATUIT Timp 6 Luni

Orange are o veste extrem de buna pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ne spune ce anume ofera gratuit timp de 6 luni de zile, iar asta in conditiile in care oricare dintre clienti pot beneficia de tot. Stiti deja ca Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a vedea canale TV, filme si seriale prin Orange TV GO, iar pentru aceasta platforma, disponibila in aceasta pagina, ne ofera si optiunea de a vedea gratuit timp de 6 luni Antena Play.

Orange le explica tuturor clientilor din Romania faptul ca daca vor, pot avea acces gratuit la aceasta optiune speciala pentru Orange TV Go, ea costand 11 LEI pe luna, dar este oferita gratuit timp de 6 luni. Unii dintre voi probabil stiati deja ca Antena Play este platforma de streaming video la cerere a celor de la Antena Group, iar Orange ofera posibilitatea de a le vedea toate canalele de televiziune, si nu numai, in mod gratuit timp de 6 luni de zile prin Orange TV Go.

Orange: Vestea pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT Timp de 6 Luni

Orange ne spune ca daca activam aceasta optiune avem posibilitatea de a urmari posturile de televiziune Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy TV, ZU TV, Antena International, Antena Monden, Antena News, si nu numai. Practic, avem acces la toate canalele pe care cei de la Antena Group le au disponibile inclusiv prin propria platforma Antena Play, doar ca vedem totul prin Orange, si platim pentru asta direct la compania de telecomunicatii acum.

Orange are aceasta promotie speciala disponibila de ceva vreme pentru clientii care sunt dornici sa vada tot continutul pe care Antena Play il ofera in mod obisnuit, astfel ca nu vorbim despre vreo surpriza majora. Chiar si asa, decizia celor de la Orange de a oferi continut de acest gen la un pret mai mult decat bun, este o veste excelenta pentru toti cei care urmaresc Orange TV Go.

Orange are pe website-ul sau toate informatiile importante in legatura cu aceasta promotie speciala, asa ca daca sunteti interesati de ea, puteti intra acolo pentru a vedea tot ceea ce ar trebui sa stiti.