Vladimir Putin este Implicat in Decizii Strategice Importante in Razboi

Vladimir Putin Implicat Decizii Strategice Importante Razboi

Vladimir Putin este implicat atat de mult in luarea deciziilor strategice din razboiul din Ucraina incat ajunge sa controleze masuri care in mod normal sunt hotarate de catre un colonel, sau un general de brigada, iar asta probabil pentru ca vrea sa obtina mai repede rezultatele mult asteptate in razboiul din Ucraina.

Vladimir Putin ar fi atat de implicat pentru ca generalii sai nu ar reusi sa gaseasca strategiile corecte pentru a avea victorii in razboiul din Ucraina, iar prima mare reusita este ocuparea totala a orasului Mariupol, inclusiv a uzinei Azovstal, din care ar fi plecat deja aproape toti soldatii care o aparau de armata rusa.

“Oficialii militari occidentali spun acum că Putin este implicat în luarea deciziilor pe câmpul de luptă „la nivelul unui colonel sau al unui brigadier”, în timp ce se desfășoară ofensiva Donbas în estul Ucrainei.

Luarea deciziilor la „nivelul unui colonel sau brigadier” implică o comandă la nivel de brigadă a două sau mai multe batalioane, deplasarea a 1.500 sau mai multe trupe: tocmai genul de forță care a încercat și nu a reușit să vadeze râul strategic.”