Kaufland: Informarea OFICIALA, ce da GRATUIT Romanilor chiar Acum

Kaufland Informarea OFICIALA GRATUIT Romanilor chiar Acum

Kaufland ii informeaza in mod oficial pe milioanele de romani din intreaga tara in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si care cu siguranta trebuie sa fie cunoscuta de catre foarte multa lume acum. Stiti probabil ca de ceva vreme cei de la Kaufland au un parteneriat cu Tazz si Glovo prin care le permit romanilor sa-i comande produsele din magazine pentru livrare in propria casa oricand au nevoie de ceva noi.

Kaufland le arata romanilor ca are pregatit pentru ei gratuit un BMW, impreuna cu 2000 de euroi pentru personalizarea masinii, daca aleg sa profite de promotia care este in momentul de fata in plina desfasurare, o veste excelenta. Kaufland stie ca exista foarte multi romani care sunt dornici sa profite de promotii de acest gen, asa ca le cere oamenilor sa comande prin aplicatiile Tazz, sau Glovo, produse de minim 80 de LEI din magazinele sale.

Kaufland: Informarea OFICIALA, ce da GRATUIT Romanilor chiar Acum

Kaufland ofera in cadrul acestie promotii in mod gratuit o masina BMW hibrida, care a trecut deja printr-un proces de tuning la Custom Tuning, insa mai ofera si posibilitatea de a adauga alte accesorii in limita a 2000 de euro. Kaufland spune ca putem participa la acest concurs din sectiunae dedicata lantului de hypermarket-uri in cadrul aplicatiilor Tazz si Glovo, si nu conteaza ce fel de produse cumparam din cadrul magazinelor sale din toata tara.

Kaufland mentioneaza faptul ca este obligatorie comandarea din aceste doua aplicatii, deci daca vreti sa mergeti in magazine si sa cumparati fizic ceea ce este acolo, nu veti avea ocazia de a particila la aceasta promotie speciala. Conform regulamentului publicat de catre cei de la Kaufland, va fi ales 1 castigator, dar si 5 rezerve, astfel ca daca persoana aleasa ca si castigator nu va primi premiul, atunci ceilalti vor intra la rand pentru a lua premiul.

Kaufland desfasoara aceasta promotie speciala pana in data de 31 iulie, asa ca aveti timp pana atunci pentru a castiga masina pe care lantul de hypermarket-uri ne-o pune la dispozitie in momentul de fata, deci merita sa profitati de tot chiar acum.