Netflix: Noile Lansari DE TOP Anuntate Oficial pentru Toti Romanii

Netflix Noile Lansari DE TOP Anuntate Oficial Toti Romanii

Netflix are vesti grozave pentru toti romanii care se uita la filmele si serialele din platforma sa, iar asta pentru ca a anuntat noile filme de top care vor fi disponibile inclusiv in Romania in perioada urmatoare. Netflix are in mod constant pregatite lansari pentru platforma sa de streaming video la cerere, iar acum vorbim despre cateva titluri extrem de intresante pe care le vom putea vedea foarte curand, unele avand chiar si vedere foarte cunoscute.

Netflix ne spune in primul rand ca sezonul al treilea al The Umbrella Academy va fi disponibil incepand cu data de 22 iunie, serialul fiind extrem de popular in cadrul platformei sale in ultimii ani. The Umbrella Academy a reusit sa adune fani in intreaga lume pentru cei de la Netflix, iar lansarea sezonului al treilea luna viitoare este fara discutie una dintre cele mai asteptate lansari de sezoane noi de seriale care sunt disponibile in cadrul platformei de streaming video la cerere.

Netflix: Noile Lansari DE TOP Anuntate Oficial pentru Toti Romanii

Netflix are totusi inainte de acest serial pregatita inclusiv lansarea unui documentar care o are in rol principal pe Jennifer Lopez, acesta avand denumirea Halftime, si fiind programat pentru lansare in 14 iunie. Vorbim despre un documentar extrem de interesant pe care Netflix vrea sa ni-l puna la dispozitie cu o poveste extrem de interesanta, celebra cantareata fiind prezenta in diverse filme de top de-a lungul timpului, asa ca e de asteptat ca si acesta sa intre in aceeasi categorie.

Netflix mai vorbeste si despre alte seriale care au fost lansate in cadrul platformei sale, precum The Lincoln Lawyer, sau Our Father, ele fiind deja disponibile in Romania pentru toti cei interesati. Desigur ca Netflix mai are pregatite si multe alte lansari extrem de interesante pentru toti abonatii din intreaga lume, iar asta pentru ca exista foarte multi oameni care sunt dornici sa profite de filmele si serialele de top care sunt lansate in mod constant in platforma.

Netflix mai are pana la final de an cel putin cateva zeci de titluri oricinale pe care le va lansa pentru noi, fie ca este vorba despre filme, sau seriale, asa ca vom avea cu siguranta ce sa vedem in lunile urmatoare.