BRD Romania: Decizia de INTERES Anuntata Oficial pentru Clienti

BRD Romania Decizia INTERES Anuntata Oficial Clienti

BRD Romania ii notifica pe toti clientii sai din toata Romania in legatura cu o decizie importanta pe care a luat-o pentru ei, una despre care toti ar trebui sa stie, mai ales daca ii folosesc serviciile in momentul de fata. BRD Romania le spune clientilor din toata Romania ca a actualizat aplicatia YOU BRD pe care  o ofera prin intermediul magazinelor de aplicatii App Store si Google Play Store, ea fiind disponibila in versiunea noua chiar acum.

BRD Romania distribuie aplicatia YOU BRD atat pentru telefoanele iPhone, cat si pentru cele Android, asa ca nu conteaza pe care dintre cele doua modele de telefoane doriti sa o folositi, pentru ca exista cate o versiune pentru fiecare in parte. Aplicatia YOU BRD a celor de la BRD Romania inlocuieste echea aplicatie MyBRD Mobile, iar scopul sau este de a facilita administrarea conturilor bancare de pe telefoane oricand au nevoie clientii.

BRD Romania: Decizia de INTERES Anuntata Oficial pentru Clienti

BRD Romania spune c anoua versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android contiune o serie de imbunatatiri tehnice menite sa faca experienta de utilizare mult mai buna, fara a se specifica totusi care sunt exact schimbarile implementate. BRD Romania spune totusi ca aplicatia sa are acum o interfata mult mai simpla si eleganta care simplifica viata utilizatorilor pentru ca le ofera o mult mai buna experienta de utilizare pentru administrarea conturilor bancare.

BRD Romania s-a chinuit sa faca aplicatia YOU BRD suficient de buna incat sa fie folosita de catre un numar mare de clienti la nivel national, ceea ce desigur ca este de laudat din toate punctele de vedere, insa continua sa lucreze la ea pentru a oferi experiente si mai bune. Este adevarat ca aplicatia celor de la BRD Romania nu este la fel de buna precum aplicatiile oferite de catre alte banci, insa chiar si asa, ea merita incercata de catre clienti.

BRD Romania are pe website-ul sau detalii cu privire la modul in care poate fi activata si folosita aplicatia aceasta pe iPhone, sau Android, recomandand in acelasi timp instalarea ei exclusiv din App Store, sau Google Play Store, pentru siguranta instalarii unei aplicatii fara malware.