DIGI Romania: Notificare Oficiala, ce Ofera GRATUIT Numai Astazi

DIGI Romania Notificare Oficiala Ofera GRATUIT Numai Astazi

DIGI Romania ii notifica pe toti clientii din toata Romania, sau pe romanii care vor sa-i devina clienti, in legatura cu faptul ca aceasta este ultima zi in care mai pot beneficia gratuit de ceva care este oferit acum de catre compania romaneasca. Mai exact, v-am spus la inceputul saptamanii ca DIGI Romania deruleaza o promotie speciala prin intermediul careia le ofera clientilor posibilitatea de a castiga 2 bilete la sferturile de finala Roland Garros de la Paris.

DIGI Romania ne-a spus inca de atunci faptul ca pentru a avea o sansa de a castiga acest premiu trebuie sa activam extraoptiunea 4K pentru abonamentul nostru de televiziune pe care il avem de la compania romaneasca acum. Aceasta extraoptiune ne ofera posibilitatea de a vedea posturile de televiziune DIGI 4K si Eurosport 4K, ambele transmitand o varietate de evenimente sportive, inclusiv pe cel de la Roland Garros, in format 4K.

DIGI Romania: Notificare Oficiala, ce Ofera GRATUIT Numai Astazi

DIGI Romania ofera si o luna de gratuitate pentru activarea extraoptiunii pentru o perioada de 2 ani de zile, asa ca beneficiati si de acest lucru din start, insa aveti deasemenea sansa de a castiga biletele pentru Roland Garros, daca sunteti norocosi. Avand in vedere ca aceasta promotie speciala pe care DIGI Romania o desfasoara se termina la finalul acestei saptamani, compania le spune romanilor ca trebuie sa profite de ea cat inca mai este valabila in tara.

DIGI Romania nu are obiceiul de a organiza promotii de acest gen pentru clientii din Romania, asa ca vorbim despre o decizie foarte interesanta pe care oricine trebuie sa o aiba in vedere in momentul de fata, iar asta pentru ca nu se stie cand ar mai putea aparea alta similara. DIGI Romania transmite o varietate de evenimente sportive in mod regulat pentru clientii sai din toata Romania, insa foarte rar le ofera posibilitatea de a ajunge la o semifinala, sau un sfert de finala, de acest gen.

DIGI Romania are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la aceasta promotie speciala, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ea, ar trebui sa profitati de tot cat inca mai este disponibil pentru noi in Romania in momentul de fata.