DACIA Duster 2024: PROBLEMA pentru Noul SUV care va Frustra Clientii

DACIA Duster 2024 PROBLEMA Noul SUV Frustra Clientii

DACIA Duster 2024, urmatoarea generatie de SUV pe care DACIA il pregateste pentru lansare in aceasta perioada, se apropie cu pasi repezi de prezentarea oficiala, insa cu ea vine si o problema majora. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, compania romaneasca are probleme foarte mari in a procura componentele necesare pentru a-si fabrica masinile, iar DACIA Duster 2024 nu va fi una dintre cele pentru care vor exista ca prin minune componente.

DACIA Duster 2024 va fi, cel mai probabil, disponibila in cantitati foarte limitate in momentul in care va fi lansata pentru clientii din intreaga lume, ceea ce desigur ca va frustra foarte multi clienti. Probabil va aduceti aminte de faptul ca atunci cand DACIA Spring a fost lansata, numarul mic de unitati disponibile a frustrat multi clienti, iar acelasi lucru este asteptat deasemenea inclusiv in cazul DACIA Duster 2024, care va fi produs cu multe componente noi si importante.

DACIA Duster 2024: PROBLEMA pentru Noul SUV care va Frustra Clientii

DACIA Duster 2024 este in dezvoltare de ani buni, iar totul se face in Romania, deci ar trebi sa vedem in urmatoarele luni masina testata pe drumurile publice de catre compania romaneasca. Asta inseamna ca ar trebui sa vedem mult mai clar ceea ce ar trebui sa ne aduca DACIA Duster 2024 atunci cand va fi lansata, atat in ceea ce priveste design-ul exterior, cat si in ceea ce priveste design-ul interior, un mister destul de mare legat de masina.

DACIA Duster 2024 este asteptata cu sufletul la gura de catre foarte multa lume in momentul de fata, iar asta pentru ca va aduce foarte multe modificari majore in raport cu modelele anterioare. Desigur ca multa lume va fi dezamagita cand va afla ca DACIA Duster 2024 nu va putea fi cumparata chiar in orice fel de cantitati, dar poate ca DACIA va gasi o solutie buna si pentru aceasta problema, chiar daca ea este totusi una destul de serioasa.

DACIA Duster 2024 va fi prezentata undeva prin toamna acestui an, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin primavara anului viitor, ceea ce desigur ca nu e o veste prea grozava.