Vladimir Putin: Tentativa de ASASINAT dupa Invazia Ucrainei

0

Vladimir Putin Tentativa ASASINAT Invazia Ucrainei

Vladimir Putin a fost tinta unei tentative de asasinat care a avut loc dupa ce invazia Ucrainei a inceput, presedintele Rusiei fiind in centrul atentiei din 24 februarie, iar acum seful serviciilor secrete ale Ucrainei, Kyrylo Budanov, afirma ca totul s-ar fi intamplat in luna martie, dar desigur ca rezultatul a fost un esec al operatiunii.

Vladimir Putin ar fi fost atacat de catre persoane care sunt necunoscute, deci presedintele Rusiei ar fi avut viata pusa in pericol, insa acest incident nu a fost facut public de catre cineva pana acum, dar asta ar explica distanta pe care el a pastrat-o fata de foarte multa lume in perioada anterioara inceperii razboiului din Ucraina.

Vladimir Putin ar fi fost atacat undeva in zona Caucazului, nu se stie foarte clar unde, iar informatia ar fi ajuns la serviciile secrete ale Ucrainei de la oameni din acea regiune, insa nu este confirmata de catre vreun alt serviciu secret pana in momentul de fata, deci nu se stie clar cat este de adevarata, insa e nu e oricum foarte relevanta cest lucru acum.

Vladimir Putin este unul dintre cei mai bine paziti presedinti de tara din lume, iar asta pentru ca este liderul unei natiuni foarte importante, a doua putere nucleara a lumii, tara invadatoare, deci are nevoie de protectie pe masura statutului sau, insa iata ca inclusiv in aceste conditii au loc atacuri asupra sa.

“A existat o încercare de asasinare a lui Putin… El a fost chiar atacat, se spune, de reprezentanți ai Caucazului, nu cu mult timp în urmă. Acestea sunt informații non-publice. [A fost o] încercare absolut nereușită, dar s-a întâmplat cu adevărat… A fost acum aproximativ 2 luni. Repet, această încercare nu a avut succes. Nu a existat nicio publicitate despre acest eveniment, dar a avut loc.”