LIDL Romania: Surpriza Oficiala, cati BANI da GRATUIT Romanilor Acum

LIDL Romania Surpriza Oficiala cati BANI GRATUIT Romanilor Acum

LIDL Romania a publicat o informare oficiala extrem de importanta pentru clientii din toata Romania, si le dezvaluie cate mii de euro le da gratuit daca aleg sa-si faca cumparaturile in oricare dintre magazinele sale din toata Romania chiar de acum. Vorbim despre o noua promotie foarte speciala pe care cei de la LIDL Romania o deruleaza in tara noastra in momentul de fata, iar asta pentru ca ea a fost abia anuntata si ofera o serie de premii extrem de interesante.

LIDL Romania spune ca ne ofera posibilitatea de a castiga un premiu principal de 3000 de euro, plus inca 30 de vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, deci per total premii multe si foarte bune pentru oricare dintre romanii care sunt interesati. Campania aceasta are in centru produsele din Camara Noastra, un brand propriu al celor de la LIDL, iar achizitionarea lor ne aduce posibilitatea de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite chiar acum pentru noi.

LIDL Romania: Surpriza Oficiala, cati BANI da GRATUIT Romanilor Acum

LIDL Romania Surpriza Oficiala cati BANI GRATUIT Romanilor Acum camara noastra

Pentru a avea sansa de a castiga banii pe care lantul de supermarket-uri ni-i pune la dispozitie trebuie doar sa mergem in oricare dintre magazinele din tara noastra, sa cumparam produse de minim 70 de LEI, cu unul de la Camara Noastra, iar asa vom fi inscrisi. Trebuie desigur sa completam si un formular special pentru a ne inscrie, deci trebuie sa aveti si acest aspect in vedere daca vreti sa participati la promotia care este in desfasurare.

Camara Noastra este un brand prezent de ceva vreme in toate magazinele din tara ale lantului, o varietate de produse cu specific romanesc fiind oferite pentru noi in momentul de fata de catre cei de la LIDL, asa ca avem de unde sa alegem cam orice ne-ar putea interesa. Desigur ca si premiile care sunt oferite nu trebuie trecute cu vederea, iar asta pentru ca ele sunt oferite doar pentru o perioada foarte limitata de timp pentru oricare dintre romani.

LIDL desfasoara aceasta campanie speciala doar pana in 12 iunie 2022, astfel ca trebuie doar sa fiti atenti la produsele care sunt oferite, si sa va decideti daca vreti sa profitati de aceasta promotie speciala, sau nu, in aceasta perioada.