Noua Avertizare a Postei Romane Privind o Campanie de tip Phishing

Noua Avertizare a Postei Romane Privind o Campanie de tip Phishing

Posta ROmana le transmite tuturor romanilor o noua atentionare foarte serioasa cu privire la o campanie de tip phishing care este in plina desfasurare in momentul de fata, iar asta pentru ca exista pericolul de avea datele personale furate.

“ATENȚIE!

În ultimele zile, mai mulți clienți au primit e-mailuri frauduloase, în care sunt notificați că pachetul lor nu a putut fi livrat din cauza neachitării unei taxe în valoare de 45,60 lei.

Este vorba despre o nouă campanie de mesaje înșelătoare care pretind a veni din partea Poștei Române, trimise însă de către hackeri cu scopul de a convinge destinatarii să plătească o taxă suplimentară pentru a primi un colet.

Dacă primiţi mesaje cu astfel de solicitări, nu le deschideţi şi marcaţi-le ca spam! Nu accesaţi niciunul dintre link-urile prezente în mesaj!

PoştaRomână comunică doar prin intermediul adreselor oficiale de e-mail (suportclienti@posta-romana.ro,noreply@posta-romana.ro,  declaranti.vamali@posta-romana.ro).

Poșta Română nu le solicită clienţilor să furnizeze date cu caracter personal, informaţii bancare confidenţiale referitoare la conturile personale, numere de card sau coduri PIN şi nici efectuarea de plăţi online ale unor taxe de livrare.‼️

Vă mulțumim!”