Samsung GALAXY S23: Decizia FARA PRECEDENT Luata pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S23 Decizia FARA PRECEDENT Luata Noile Telefoane

Samsung GALAXY S23 este urmatoarea generatie importanta de produse pe care compania Samsung vrea sa o aduca pe piata pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre telefoane premium care vor fi extrem de cautate de catre oameni. De ani de zile cei de la Samsung se chinuie cu lansarile de telefoane din cauza unor probleme pe care multi fani le-au criticat intens, ele avand la baza chip-urile Exynos, care se pare ca nu ar urma sa faca parte din seria Samsung GALAXY S23.

Samsung GALAXY S23 ar putea fi lansat fara chip-uri Exynos, iar asta deoarece Samsung s-ar concentra in totalitate in urmatoarea perioada pe dezvoltarea unui chip care sa concureze total cu cele din seriile A si M ale companiei Apple. De ani de zile Apple umileste Samsung cu chip-urile si procesoarele sale, iar Samsung GALAXY S23 ar urma sa vina exclusiv cu chip-uri Qualcomm, care oricum sunt superioare celor Exynos.

Samsung GALAXY S23: Decizia FARA PRECEDENT Luata pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S23 cu aceste chip-uri Qualcomm ar putea fi un concurent mult mai serios pentru Apple, iar asta deoarece acestea au performante mult mai bune decat cele pe care le ofera chip-urile Exynos, din toate punctele de vedere. Samsung se va concentra in urmatorii 2 ani pe dezvoltarea unor chip-uri de ultima generatie, urmand a crea o echipa de peste 1.000 de ingineri care ar urma sa lucreze exclusiv la acest proiect in cadrul companiei.

Samsung GALAXY S23 nu va beneficia de pe urma inovatiilor pe care aceasta echipa are menirea de a le crea, insa modele care vor fi lansate in cursul anilor urmatori cu siguranta vor beneficia de pe urma unor inovatii de acest gen, extrem de importante. Samsung GALAXY S23 va avea totusi performante mult mai bune decat modelele lansate anul acesta, insa deocamdata nu se stie foarte clar cam cat de mari vor fi diferente.

Samsung GALAXY S23 va fi prezentat in prima parte a anului viitor de catre compania Samsung, iar asteptarile sunt foarte mari de la acest telefon, asa ca ar trebui sa ne asteptam ca noutatile sa fie pe masura lor, cel putin in mod teoretic.