WhatsApp: Neasteptata Schimbare SECRETA pentru Milioane de Telefoane

WhatsApp Neasteptata Schimbare SECRETA Milioane Telefoane

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, are in mod constant facute modificari in secret de catre compania Facebook, Meta, iar astazi vorbim despre una extrem de importanta, care va avea si un impact major pentru oameni. Dupa cum prea bine stiti deja, WhatsApp a implementat in cadrul aplicatiei de mesagerie o functie speciala care le permite oamenilor sa creeze conversatii care dispar dupa o anumita perioada de timp.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate pentru ca ea s-a dovedit a fi foarte populara in cadrul altor platforme de mesagerie din intreaga lume, asa ca era normal sa o vedem si in aceasta, doar ca ea vine cu o surpriza interesanta acum. Cei de la WhatsApp incep sa se gandeasca inclusiv la persoanele care ar fi interesate sa pastreze mesajele din anumite conversatii, asa ca au implementat o functie speciala care ofera posibilitatea de a face asta.

WhatsApp: Neasteptata Schimbare SECRETA pentru Milioane de Telefoane

WhatsApp Neasteptata Schimbare SECRETA Milioane Telefoane pastrare mesaje

WhatsApp, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, ne va oferi optiunea de a pastra anumite mesaje din cadrul conversatiilor care ar trebui sa dispara automat dupa o anumita perioada de timp de la trimitere/primire. Ideea este una excelenta, iar asta pentru ca exista uneori nevoia ca anumite mesaje transmise prin WhatsApp sa fie pastrate de catre oameni, iar pana acum nu a existat o optiune clara pentru a face acest lucru.

WhatsApp implementeaza aceasta optiune la mai bine de un an de zile din momentul in care a implementat optiunea de a crea conversatii care dispar dupa o anumita perioada de timp din momentul in care au fost create. In momentul de fata aceasta functionalitate este implementata in versiune beta pentru toata lumea, fara a se sti foarte clar cam cand anume ar putea fi oferita ea si intr-o versiune finala.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari foarte importante pregatite pentru noi toti, insa e nevoie de timp pentru ca ele sa fie suficient de bine testate inainte de a fi lansate in cadrul aplicatiei folosite de miliarde de oameni din intreaga lume.