Anuntul Postei Romane, ce Decizie se Aplica pentru Toata Romania

Anuntul Postei Romane, ce Decizie se Aplica pentru Toata Romania

Posta Romana a anuntat in mod oficial o noua decizie foarte importanta care se va aplica in toata Romania, in toate unitatile postale care sunt deschise in tara noastra de catre Compania Nationala, iar asta pentru ca in data de 1 iunie toate vor fi inchise, indiferent de localitate.

Posta Romana spune ca indiferent daca vorbim despre unitati postale din mediile urban, sau rural, ele vor fi inchise in cursul zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, asa ca e important sa stiti acest lucru daca intentionati sa mergeti in vreuna pentru a ridica sau trimite un colet.

“BUCUREȘTI, 26 mai 2022 – Compania Naţională Poşta Română le aduce la cunoştinţă clienţilor săi că miercuri, 1 iunie, toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise.

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 1 iunie este declarată zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate, în data de 31 mai, să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.”