BANCA Transilvania: Notificarea cu un AVERTISMENT Transmis Tuturor Clientilor

BANCA Transilvania Notificarea AVERTISMENT Transmis Tuturor Clientilor

BANCA Transilvania a publicat o notificare cu un avertisment care a fost transmis tuturor clientilor din Romania, iar asta pentru ca incearca sa le aduca in atentie oamenilor un potential pericol foarte serios. Mai exact, BANCA Transilvania vrea sa ii avertizeze pe clientii sai in legatura cu faptul ca trebuie sa fie foarte atenti la tranzactiile bancare care sunt inregistrate in conturile lor, si sa fie atenti sa nu existe unele frauduloase care i-ar putea lasa fara bani.

BANCA Transilvania a trecut probabil prin probleme de acest gen cu ai sai clienti, asa ca incearca acum sa ii ajute pe oameni sa inteleaga singuri cum se pot proteja pentru a nu ajunge in situatia de a cere ajutor. Exista foarte multe campanii de tip phishing in plina desfasurare in momentul de fata in Romania, iar toate sunt gandite pentru a ne afla datele personale, sau cardurile, insa din acel moment banii pe care-i avem in conturi devin vulnerabili in fata furturilor.

BANCA Transilvania: Notificarea cu un AVERTISMENT Transmis Tuturor Clientilor

BANCA Transilvania ne poate ajuta sa prevenim aceste situatii cu informatiile pe care le-a publicat pe website-ul sau, si care ne spun cum sa ne uitam cu atentie la tranzactiile facute prin conturile noastre. Exista acolo informatii detaliate care ne invata cum sa descoperim posibilele tranzactii frauduloase care au fost facute prin conturile noastre bancare, dar si ce anume sa facem in momentul in care am descoperit ca ne-a disparut o anumita suma de bani.

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vin informari de acest gen in aceasta perioada, iar asta pentru ca atacurile de tip phishing care se desfasoara in toata lumea afecteaza foarte multe persoane. BANCA Transilvania poate sa si ajute clientii care au probleme in urma atacurilor de tip phishing, asa ca e bine sa cereti ajutor daca aveti nevoie de el, si desigur ca veti fi ajutati de catre angajatii bancii in incercarea de a va recupera banii.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate informatiile necesare pentru oamenii care au avut probleme din cauza unor atacuri de tip phishing, asa ca e important sa va uitati cu mare atentie la informatiile care sunt publicate acolo.