Orange: Informarea Oficiala, ce Preturi SCAD pentru MILIOANE de Clienti

Orange Informarea Oficiala Preturi SCAD MILIOANE Clienti

Orange a inceput sa ii notifice pe clientii sai din toata Romania despre una dintre foarte importantele schimbari care vor fi facute in perioada imediat urmatoare pentru ei, si vestile sunt extrem de bune pentru milioane de persoane care-i folosesc serviciile. Mai exact, cei de la Orange le spun tuturor clientilor din Romania ca incepand cu data de 1 iulie 2022 se modifica Regulamentul de Roaming European, iar tarifele vor fi reduse pentru toata lumea, cu detalii in aceasta pagina.

Orange spune ca incepand cu acea data, costurile pentru 1 GB de internet in roaming se vor reduce de la 2.9 euro la 2.38 euro, TVA inclus, iar asta inseamna ca alocarea pe care o avem in baza abonamentului, sau a ofertei prepay va creste. Puteti vedea deasemenea ca se vor recude inclusiv tarifurile pentru apelurile telefonice, acestea urmand a fi de 0,026 euro pe minut pentru apelurile catre SEE si 0,0065 euro pe minut in cazul apelurilor primite in SEE.

Orange anunta reducerea preturilor la roaming incepand cu 1 iulie 2022

Orange spune deasemenea ca in cazul SMS-urilor pretul per SMS va scadea la 0,0047 euro per SMS, iar pretul per MB de trafic consumat in roaming scade la 0,00238 euro, o valoare care ne va permite sa consumam mult mai mult trafic decat in mod obisnuit. Orange spune deasemenea ca a completat si clauzele referitoare la calitatea serviciilor de care beneficiaza clientii in roaming, insa si cele privitoare la accesarea serviciilor premium in roaming.

“Vesti bune! Din 1.7.2022, conform noului Regulament de Roaming European, limita de net disponibil in roaming SEE fara cost suplimentar va creste, iar tariful pentru consumul suplimentar de internet in SEE scade de la 2,9 euro/GB la 2,38 euro/GB (TVA inclus).

Se vor reduce si tarifele pentru incalcarea politicii de utilizare rezonabila, astfel (in euro cu TVA): 0,026/min pentru apeluri catre SEE, 0,0065/min pentru apel primit, 0,0047/SMS, 0,00238/MB. In plus, am completat clauzele referitoare la calitatea serviciilor in roaming si accesarea serviciilor premium in roaming astfel incat sa fii mai bine informat.”

Orange nu este singurul operator de telecomunicatii din Romania care face modificari de acest gen in aceasta perioada, iar asta pentru ca reglementarile ar trebui sa se aplice la nivel european, deci toate companiile de telecomunicatii ar trebui sa faca acelasi lucru. Daca inca nu ati primit vreo notificare de la operatorul vostru, sau chiar de la Orange, nu ar trebui sa va temeti, pentru ca ele vor veni, si veti beneficia de aceste modificari incepand cu data de 1 iulie.

Orange are si pe website-ul sau toate detlaiile importante cu privire la tot ceea ce se intampla din acest punct de vedere, asa ca daca sunteti interesati de inforamtii suplimentare, le gasiti si acolo, multumita link-ului de la inceputul acestui articol.