CEC Bank: AVERTIZAREA Noua de URGENTA, Pericolul pentru Toti Clientii

CEC Bank AVERTIZAREA Noua URGENTA Pericolul Toti Clientii

CEC Bank a emis o noua avertizare urgenta pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada, iar in atentia clientilor din toata tara este adus in momentul de fata un foarte serios pericol despre care acestia ar trebui sa stie. Vorbim din nou despre o campanie de tip phishing care este in plina derulare in Romania, iar asta pentru ca exista persoane de rea credinta care vor cu orice pret sa fure datele romanilor si fac orice pentru asta.

CEC Bank le spune romanilor din toata tara ca in cazul in care primesc mesaje de la entitati necunoscute care le spun ca au de primit un colet, sau orice fel de alta expeditie, si ca trebuie sa plateasca vreo data pentru asta, ar trebui sa fie foarte reticenti. CEC Bank le atrage atentia romanilor pentru a ii pune in garda in legatura cu faptul ca aceste tipuri de mesaje sunt folosite in mod regulat in ultima perioada pentru pacalirea oamenilor.

CEC Bank: AVERTIZAREA Noua de URGENTA, Pericolul pentru Toti Clientii

CEC Bank nu este la prima avertizare de acest gen pentru clienti, si ele sunt extrem de urgente pentru ca daca va sunt furate datele personale, sau cele ale cardurilor, puteti ramane foarte rapid fara foarte multi bani. Din pacate, in unele cazuri cei de la CEC Bank ar putea sa nu va poata recupera banii pe care-i pierdeti, asa ca este extrem de important sa fiti vigilenti si sa nu va lasati pacaliti de catre persoanele care nu vor altceva decat sa va faca rau.

CEC Bank incearca sa ii ajute pe clienti sa invete cum sa se apere singuri impotriva problemelor de acest gen, insa niciodata nu poate sa-i invete pe oameni chiar totul in legatura cu aceste probleme, asa ca e important ca noi sa stim cum sa ne ferim. In aceasta idee, este foarte important sa va uitati inclusiv la informatiile pe care banca le are pe website-ul sau in legatura cu problemele de acest gen.

CEC Bank va incerca in continuare sa ajute cat mai multi clienti in fata atacurilor de acest gen, insa desigur ca uneori totul este in zadar daca oamenii nu invata cum sa se protejeze si singuri impotriva problemelor acestora.