WhatsApp: Notificare Oficiala de ATENTIONARE, ce Trebuie sa Stim Toti

WhatsApp Notificare Oficiala ATENTIONARE Trebuie Stim Toti

WhatsApp a decis sa puna in aplicare o masura extrem de importanta de care mai nimeni nu stia, iar asta pentru ca va incepe sa afiseze notificari de atentionare pentru conturile din platforma incepand din perioada urmatoare. Vorbim despre o decizie a celor de la WhatsApp care vizeaza companiile care sunt active in cadrul platformei de mesagerie, acestea urmand a vedea mesaje de atentionare cu privire la incalcarea regulilor de folosire ale platformei.

WhatsApp va incepe sa le afiseze companiilor o notificare precum cea din imaginea de mai jos, iar ea le va spune detinatorilor de conturi ca trebuie sa inceapa sa respecte regulile de folosire ale platformei de mesagerie pentru a nu risca sa aiba contul blocat. Decizia celor de la WhatsApp este una foarte interesanta, iar asta pentru ca pana acum nici macar nu se zvonea despre o posibila implementare de acest gen, insa iata ca lucrurile se schimba.

WhatsApp: Notificare Oficiala de ATENTIONARE, ce Trebuie sa Stim Toti

WhatsApp Notificare Oficiala ATENTIONARE Trebuie Stim Toti atentionare incalcari blocare

WhatsApp vrea sa se asigure de faptul ca toate companiile care folosesc platforma pentru a vinde produse, sau a interactiona cu diversi clienti, ii respecta toate regulile de utilizare ale serviciilor, asa ca inainte de a bloca un cont, emite si atentionari. Desigur ca WhatsApp le va oferi companiilor si o perioada de timp pentru a rezolva problemele in legatura cu care sunt atentionate inainte ca accesul la conturi sa fie blocat, deci interzicerea nu va fi imediata.

WhatsApp nu a oferit deocamdata detalii cu privire la acest sistem, iar neoficial nu s-a aflat inca nimic despre cum anume va fi totul gandit, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru a vedea exact ce anume se va intampla. Cert este ca platforma de mesagerie vrea sa ajute si mai mult companiile sa interactioneze mai bine si mai corect cu oricare dintre oamenii care au nevoie de ajutorul lor, sau vor sa le cumpere produsele oricand.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari importante pregatite pentru toata lumea, iar aceasta de acum nu e exclus sa fie afisata si in conturile obisnuite ale oamenilor daca ei incalca vreo regula a platformei.