Raiffeisen Bank: Notificare cu un AVERTISMENT pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank Notificare AVERTISMENT Clientii Romania

Raiffeisen Bank transmite o notificare extrem de importanta astazi cu un avertisment care ar trebui sa fie cunoscut de catre toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca aduce in discutie o problema foarte serioasa pe care multa lume o ignora cu desavarsire. Avand in vedere ca in aceasta perioada se deruleaza extrem de multe atacuri de tip phishing in Romania, cei de la Raiffeisen Bank ne indeamna sa ne asiguram ca navigam pe internet in siguranta.

Raiffeisen Bank spune ca una dintre portile de acces ale hackerilor in viata noastra, si la datele noastre, este reprezentata de dispozitivele cu care navigam pe internet, fie ca este vorba despre calculatoare, sau telefoane mobile. Raiffeisen Bank afirma ca lipsa unei protectii adecvate pentru PC-uri si telefoane, acestea sunt vulnerabile in fata atacurilor hackerilor, deci atat datele noastre personale, cat si banii, ar putea ajunge in mainile hackerilor.

Raiffeisen Bank: Notificare cu un AVERTISMENT pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank ne recomanda sa ne protejam calculatoarele, sau telefoanele cu un antivirus care sa fie eficient, dar sa il si pastram actualizat pentru a putea face cumparaturi online in siguranta atunci cand avem nevoie de acest lucru. Un antivirus este esential pentru un calculator, dar si pentru un telefon cu sistem de operare Android, iar asta deoarece sistemele de operare pentru ambele tipuri de dispozitive pot fi atacate usor de hackeri.

Raiffeisen Bank nu spune acest lucru, insa este deasemenea foarte important sa avem si actualizarile de securitate, sau cele de functionalitate, ale sistemelor de operare instalate pentru ambele tipuri de dispozitive pentru a fi in deplina siguranta. Raiffeisen Bank vine cu aceste recomandari cel mai probabil din cauza clientilor care pana acum au fost afectati de problemele generate de catre malware si futrul de date, asa ca ele trebuie sa fie privite cu mare seriozitate.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau si informatii suplimentare cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceste probleme, deci ar fi bine sa le privim cu foarte multa seriozitate pentru a nu ajunge sa avem probleme serioase.