Lionel Messi: Anuntul Surprinzator Privind REVENIREA sa la Barcelona

Lionel Messi Anuntul Surprinzator REVENIREA Barcelona

Lionel Messi este unul dintre cei mai mari jucatori ai lumii, fiind considerat de catre multi cel mai bun, iar in momentul de fata este jucator al echipei de fotbal PSG, dar a avut parte de o plecare neasteptata de la Barcelona in 2021. Aceasta plecare neasteptata a lui Lionel Messi a dat nastere unui numar mare de zvonuri cu privire la revenirea sa la echipa catalana, mai ales ca evolutiile sale de la PSG au fost foarte departe de asteptari, insa viitorul sau pare sa fie legat de Paris.

Lionel Messi a dat in repetate randuri de inteles ca nu intentioneaza sa paraseasca PSG pentru a se reintoarce la Barcelona, insa mai nimeni nu l-a crezut, dar tatal sau reitereaza aceasta idee. Conform tatalui lui Lionel Messi, starul argentinian nu se va reintoarce prea curand la Barcelona, indiferent de ceea ce spune noul presedinte al clubului catalan in legatura cu viitorul sau, asa ca ar trebui sa ne imaginam doar viitorul sau in cadrul PSG in ultimii ani de cariera.

Lionel Messi si tatal sau i-au cerut presedintelui clubului Barcelona sa nu mai raspandeasca informatii cu privire la faptul ca plecarea sa de la clubul catalan a fost legata de banii cu care era rasplatit pentru jocuri. La Porta a afirmat recent ca daca Lionel Messi vrea sa se reintoarca la Barcelona, ar trebui sa o faca gratuit, iar de aici a pornit actuala disputa care il are in centru pe starul din Argentina, insa ramane de vazut daca presedintele clubului ii va respecta dorinta.

“Ne-ar fi plăcut ca Messi să rămână, dar nu a fost. „Și nu a fost din cauza regulilor de fair play financiar din La Liga și a ofertelor PSG. Când jucătorii sunt așa, descoperă că nu pot pleca, deoarece ofertele valorează multe milioane de euro.” a declarat Laporta.

Lionel Messi a plecat in lacrimi de la Barcelona in 2021, clubul la care a debutat ca jucator, si la care a jucat in toata cariera sa de jucator profesionist, retragandu-i in ultimul moment propunerea de prelungire a contractului. Desigur ca aceasta a fost o lovitura foarte puternica pentru starul care a facut istorie in Barcelona, dar chiar si asa, el a reusit sa isi faca o noua viata la PSG, chiar daca inca nu da randamentul cu care era asteptata foarte multa lume.

Lionel Messi va incerca in acest nou sezon castige un titlu de Champions League cu PSG, mai ales ca si Mbappe a ramas la club, deci sunt sanse sa vedem performante mult mai bune de la prizieni.