WhatsApp: Surpriza pentru iPhone si Android Inclusa in SECRET in Aplicatie

WhatsApp Surpriza iPhone Android Inclusa SECRET Aplicatie

WhatsApp nu conteneste cu surprizele grozave pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim acum despre o noua schimbare facuta in secret pentru noi. Cei de la WhatsApp au implementat in ultima vreme foarte multe schimbari extrem de interesante pentru noi toti, iar cea despre care vorbim acum are legatura cu albumele de poze si reactiile care au fost date de catre oameni pentru acestea pana acum.

WhatsApp a implementat chiar recent o functie speciala prin intermediul careia utilizatorii care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android pot reactiona la mesaje, poze, sau clipuri video publicate in platforma. Aceasta functionalitate este acum extinsa, chiar daca deocamdata doar in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, iar multumita ei putem sa reactionam si pentru albumele foto/video publicate in cadrul platformei de mesagerie.

WhatsApp: Surpriza pentru iPhone si Android Inclusa in SECRET in Aplicatie

WhatsApp Surpriza iPhone Android Inclusa SECRET Aplicatie reactii albume

WhatsApp nu ne mai obliga acum sa accesam un album pentru a vedea reactiile pe care oamenii le-au dat pentru acesta, ci daor sa accesam interfata unde ele sunt vizibile initial. Aceasta schimbare aduce functionalitatea la acelasi nivel cu ceea ce este oferit in cadrul Facebook, sau Facebook Messenger, deci toti cei care folosesc aceste platforme vor avea ceva similar si in cadrul WhatsApp, deci experienta in sine va fi una mult imbunatatita.

WhatsApp a integrat aceasta functionalitate deoarece Facebook, Meta, vrea sa le ofere oamenilor o experienta mult mai similara in toate platformele de mesagerie si socializare pe care le are. Desigur ca interactiunile nu sunt vizibile intre platforme, ci doar in fiecare in parte, asa ca e bine sa stiti acest lucru inainte sa credeti ca le veti vedea peste tot, inclusiv postarile pe care le publicat intr-una dintre platforme, si va asteptati sa apara in toate dintre ele.

WhatsApp a implementat deocamdata aceste modificari in versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android, insa ea va fi disponibila si in cadrul versiunii publice, desi nu se stie foarte clar cand.