Orange: Hotararea Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor din Toata Tara

Orange Hotararea Oficiala GRATUIT Clientilor Toata Tara

Orange continua sa ii surprinda in acest weekend cu vesti grozave pe clientii sai din toata Romania, iar asta deoarece pentru milioane de clienti ofera in mod gratuit ceva despre care oricare ar trebui sa stie chiar acum. Vorbim despre decizia celor de la Orange de a le oferi in continuare clientilor din toata Romania cate 10 Gb de trafic de internet gratuit pentru fiecare euro reincarcat la o cartela prepay, in aceasta pagina fiind disponibile toate detaliile promotiei.

Orange are aceasta promotie speciala disponibila de ceva vreme pentru clientii din toata Romania, dupa cum unii stiu deja de ceva vreme, iar ea continua pentru ca mai exista multi GB de oferit gratuit in perioada urmatoare pentru toti romanii. Conform informatiilor pe care cei de la Orange le-au publicat pentru romanii care au cartele prepay ale operatorului, fiecare euro reincarcat la o cartela prepay aduce 10 GB de trafic de internet gratuit, dar bonusurile se dubleaza in MyOrange.

Orange: Hotararea Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor din Toata Tara

Orange ofera bonusuri duble doar pana in limita a 100 GB de trafic de interent, deci daca veti depasi limita de 10 euro pentru reincarcare, nu veti primi vreun bonus, asta desigur daca faceti reincarcarea din afara MyOrange. Daca faceti reincarcarea din MyOrange, atunci reincarcarea cu 5 euro va aduce 100 GB de trafic de internet gratuit, ceea ce desigur ca este o veste suficient de buna pentru toata lumea, dar mai mult decat atat, e si foarte ieftin.

Orange este unul dintre operatorii de telecomunicatii din Romania care a ales sa le ofere clientilor foarte mult trafic de internet gratuit daca aleg sa profite de optiunile prepay disponibile, dar sa si faca reincarcari pentru utilizarea lor. Cei 100 GB de trafic de internet sunt nationali, deci pot fi folositi exclusiv in Romania, nu si in afara tarii, astfel ca e bine sa aveti acest lucru in vedere, mai ales ca se apropie vara cu vacante in strainatate.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile necesare pentru a afla mai multe despre aceasta oferta speciala, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la toate promotiile speciale care sunt disponibile pentru noi chiar acum.