Windows 11: Decizia IMPORTANTA a Microsoft cu o Veste Grozava pentru Noi

Windows 11 Decizia IMPORTANTA Microsoft Veste Grozava Noi

Windows 11 este in centrul unei decizii importante care a fost luata pentru utilizatorii de PC-uri din intreaga lume de catre compania Microsoft, iar asta deoarece americanii au hotarat sa ofere o schimbare inainte de vreme. Desi multa lume se astepta sa vada lansata abia cu versiunea 22H2 o functie importanta pentru Windows 11, cei de la Microsoft au decis totusi sa ne-o puna la dispozitie inainte de vreme, ceea ce desigur ca este o veste excelenta.

Windows 11 are lansata de catre compania Microsoft o noua functie numita desktop Spotlight, aceasta fiind oferita ca parte a unui update disponibil de zilele trecute pentru toata lumea. Cei de la Microsoft au lansat de ceva vreme functia Spotlight pentru PC-uri, iar multumita ei putem avea wallpaper-uri modificate dinamic de catre Windows 11 cu imagini de inalta definite preluate direct din serverele companiei Microsoft, totul fiind facut in mod automat pentru noi.

Windows 11: Decizia IMPORTANTA a Microsoft cu o Veste Grozava pentru Noi

Windows 11 are lansata aceasta functie fara ca actualizarea 22H2 sa fie lansata pentru toate PC-urile, iar asta din cauza modului in care compania Microsoft si-a gandit actualizarile pentru Windows. Vorbim despre un sistem modular care permite lansarea actualizarilor pentru anumite functii ale Windows 11, fara a fi nevoie de o actualizare a sistemului de operare principal in sine, ceea ce este o veste excelenta pentru cei care il folosesc in viata de zi, cu zi.

Windows 11 a mai avut lansat Windows Subsystem for Android in fix acelasi mod de catre compania Microsoft cu nu foarte mult timp in urma, astfel ca sistemul in sine functioneaza cat se poate de bine. Multumita lui, Microsoft mai poate lansa si alte schimbari pentru Windows 11 in viitor, indiferent daca acestea sunt mari, sau mici, iar americanii au dezvaluit ca vor sa mai lanseze si alte noutati in perioada urmatoare pentru utilizatorii din intreaga lume.

Windows 11 este un sistem de operare care s-a bucurat de foarte multa apreciere din momentul in care a fost lansat, si pana acum, actualizarea 22H2 va veni cu si mai multe noutati foarte interesante.