LIDL Romania: Cererea IMPORTANTA pentru Clientii din TOATA Romania Astazi

LIDL Romania Cererea IMPORTANTA Clientii TOATA Romania Astazi

LIDL Romania are o cerere speciala pentru clientii sai din toata Romania, una care are legatura cu toate magazinele din care ne putem face cumparaturile in aceasta perioara, iar asta pentru ca a pregatit o serie de premii speciale. Vorbim despre promotia celor de la LIDL Romania care are legatura cu oferirea de informatii legate de problemele care exista in magazinele sale din tara, si care ar trebui rezolvate pentru ca experienta noastra de cumparaturi sa fei buna.

LIDL Romania a creat o campanie speciala pentru a le oferi clientilor din Romania o varietate de premii speciale de care oricare dintre romani se pot bucura chiar acum, dar in cadrul careia sunt oferite si premii suficient de bune. Mai exact, daca alegeti sa va faceti cumparaturile din magazinele LIDL Romania si sesizati ca exista vreo problema in vreun magazin, sau nu sunteti multumiti de ceva ce are legatura cu experienta de cumparaturi, puteti raporta asta la companie.

LIDL Romania: Cererea IMPORTANTA pentru Clientii din TOATA Romania Astazi

LIDL Romania Cererea IMPORTANTA Clientii TOATA Romania Astazi feedback nou

LIDL Romania incurajeaza raportarile de acest gen prin premierea romanilor cu o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite, 2 telefoane Samsung GALAXY S20 FE, dar si 100 de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare. Pentru a va putea inscrie trebuie sa faceti cumparaturi in oricare dintre magazinele LIDL Romania din Romania, si daca exista vreo problema sesizata, sa o raportati intr-o pagina speciala de pe website-ul lantului de supermarket-uri.

LIDL Romania ne cere sa completam un formular special in acest sens, dar este foarte important sa aveti bonul cu care ati facut cumparaturile pentru a se valida faptul ca ati experimentat in mod nemijlocit problema pe care o raportati. LIDL Romania alege in fiecare luna castigatori pentru aceste premii pe care ni le ofera, deci sansele voastre se pastreaza pentru fiecare luna in care alegeti sa participati la promotia care este in vigoare.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la ceea ce ar trebui sa stie oricine chiar acum, asa ca daca sunteti interesati sa participati, trebuie doar sa intrati pe website-ul companiei si sa aflati toate detaliile.