Raiffeisen Bank: Informarea MODIFICARILOR Facute pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank Informarea MODIFICARILOR Facute Clientii Romani

Raiffeisen Bank transmite o informare foarte importanta pentru clientii sai din Romania, iar asta deoarece a decis sa ofaca o serie de schimbari despre care foarte multi ar trebui sa stie deoarece sunt vizati de catre ele. Probabil ca unii dintre voi stiti despre existenta aplicatiei RaiPay pentru telefoanele Android, cei de la Raiffeisen Bank creand-o pentru a le prmite clientilor din Romania sa faca plati cu telefoanele oriunde s-ar afla.

Raiffeisen Bank a actualizat aceasta aplicatie la finalul acestei luni, o noua versiune fiind distribuita prin intermediul Google Play Store pentru romanii care vor sa beneficieze de functionalitatea pe care aceasta o ofera chiar in acest moment. Conform listei de schimbari care a fost publicata de catre Raiffeisen Bank, prima dintre modificaria duce un design imbunatatit pentru toti clientii, deci in mod teoretic experienta de interactiune cu diverse functii ar trebui sa fie mai buna.

Raiffeisen Bank: Informarea MODIFICARILOR Facute pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank ofera deasemenea posibilitatea de a crea carduri virtuale pentru cele care au fost inrolate in RaiPay pana in momentul de fata, iar asta pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a isi tine cardurile principale in siguranta. Raiffeisen Bank ne spune deasemenea faptul ca aplicatia RaiPay va fi deasemenea capabila sa afiseze balanta conturilor pentru cardurile atasate, dar si toate tranzactiile facute prin intermediul lor de catre noi.

Raiffeisen Bank ne permite deasemenea sa folosim sistemul intgrat de autorizare a tranzactiilor cu cardul folosind parola de accesare a conturilor noastre indiferent de suma care trebuie autorizata, deci nu mai exista limitari din acest punct de vedere. Deasemenea, aplicatia RaiPay ne permite sa cream pseudonime pentru toate cardurile care sunt inregistrate in cadrul aplicatiei, deci le putem gasi mult mai usor daca incercam sa le cautam.

Raiffeisen Bank isi distribuie aplicatia RaiPay exclusiv prin intermediul Google Play Store, deci daca sunteti interesati de ea, o puteti descarca foarte rapid de acolo, dar e recomandat sa o faceti exclusiv din cadrul magazinului de aplicatii.